Matei a decis pe cine cheamă la Zilele orașului Năvodari

649
Primăria și Consiliul Local Năvodari au decis locația în care se va desfășura festivitatea dedicată zilelor orașului, precum și artiștii care vor urca pe scena special amenajată pentru acest eveniment.
Astfel, în perioada 29-31 iulie, Stadionul Central din Năvodari va găzdui "Zilele orașului Năvodari", acțiune pregătită la inițiativa primarului Nicolae Matei. Printre artiștii care vor participa la eveniment, se regăsesc nume mari ale muzicii și umorului din țara noastră, precum Anda Adam, Mihai Trăistariu, Alex Velea, Ovidiu Lipan Țăndărică, formația 10 Prăjini și Stelu Enache, formația "Hai noroc", Gelu Voicu și taraful Lăutarii din Teleorman. Nu vor lipsi Corul "Armonia" al Casei de Cultură, Trupa dance a Casei de Cultură, Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu și umoristul Radu Pietreanu, fost membru al trupei "Vacanța Mare".
"Vor fi trei zile de petrecere și îi așteptăm pe locuitorii orașului Năvodari, dar și pe turiștii aflați pe litoral în vacanță să ne fie alături! Promitem trei seri de distracție cum doar noi putem organiza și nu uităm surprizele cu care deja i-am obișnuit pe participanții la evenimentele organizate de noi", declară primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3215 secunde