"Mazăre confundă grădinița cu un club de striptease"

1771
13

Articole de la același autor

Deputatul PDL Maria Stavrositu a reacționat la comportamentul pe care primarul Constanței, Radu Mazăre, l-a avut față de copiii unei grădinițe din oraș și i-a transmis acestuia că a întrecut orice măsură.
Parlamentarul spune că este inacceptabil ca un primar care ar trebui să fie un exemplu pentru comunitate să aibă un asemenea comportament fie el și verbal față de niște copii de grădiniță.
"Se pare că Mazăre nu mai știe pe ce lume se află. Declarațiile deplasate pe care le-a făcut la o grădiniță arată nivelul său. Mai sus de călărit nu se poate ridica. Dacă până acum ieșirile sale erau catalogate drept cool de unii, acum a împins lucrurile mult prea departe. Mă văd nevoită ca, în numele politicienilor, să-mi cer scuze pentru derapajele primarului cool", a spus Maria Stavrositu.
Ea a mai adăugat că o campanie electorală nu se face oriunde, oricând și cu oricine, și în niciun caz cu niște copii.
"De această dată, primarul nu mai are nicio scuză. Am înțeles de la el că e un golan, că nu se însoară, că n-o să-și crească nepoții, dar asta nu înseamnă că poate abuza de copiii altora. Ați mers prea departe, domnule primar", mai transmite Maria Stavrositu.
În cursul zilei de joi, Radu Mazăre a efectuat o vizită la grădinița "Lumea Poveștilor" din Constanța, pentru a împărți cadouri copiilor cu ocazia sărbătorilor de Paște.
În timpul discuțiilor cu cei mici, primarul a reușit să-i scandalizeze pe cei prezenți deoarece exprimările sale aveau tentă sexuală.
Ajuns la grădiniță, Mazăre și echipa sa a început să viziteze clasele și a observat că fetițele stăteau separat de băieței.
"Da’ voi așa stați? Fetițele și băieții separați? Nu vă încălecați și voi?", a întrebat uimit primarul copiii de patru-cinci ani.
La așa întrebare, o fetiță care s-ar putea spune că i-a dat pur și simplu o lecție de educație, i-a răspuns primarului: "Nu, pentru că noi nu suntem copii needucați".
Chiar și așa, Mazăre care ar fi putut sesiza că stă de vorbă cu niște copii, cu niște minori, a dat o replică năucitoare: "Lasă, că o să vă încălecați voi când o să fiți mari", a spus Mazăre.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admiratr
7 aprilie 2012
nu cred!

asa isi educa pzd tinara generatie... (Dece au sigla pzd?) Astia sunt ei, fara farduri si masti!

??????????
7 aprilie 2012
mazare si toleranta

Pentru comportamentul lui verbal si fizic,pentru sfidarea populatiei,absanteism si incompetenta de care Mazare da dovada de 12 ani,organele competente de stat aveau dreptul sa-l suprime din functie de mult.Se vede insa ca dl respectiv este bine infipt in" pozitie" si opozitie si daca vede ca ii merge si i se permite orice, de ce sa nu profite.?In concluzie: rusine celor care il rabda si inchid ochii! In cazul cand acest incompetent iresponsabil o sa fie ales a 4a oara inseamna ca majoritatea constantenilor sunt de aceeasi speta.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

aurelia
7 aprilie 2012
mazare

toti sunt foerte toleranti cu dl mazare ar trebui sa dea socoteala pentru felul in care conduce primaria, pentru toate contractele de fatada . Daca va fi votata iar va fi o rusine pentru constanteni. La final va recomand sa nu-l lasati in preajma copiilor ca este un exemplu negativ si nociv

aurelia
7 aprilie 2012
mazare

toti sunt foerte toleranti cu dl mazare ar trebui sa dea socoteala pentru felul in care conduce primaria, pentru toate contractele de fatada . Daca va fi votata iar va fi o rusine pentru constanteni. La final va recomand sa nu-l lasati in preajma copiilor ca este un exemplu negativ si nociv

grig
7 aprilie 2012
prafuit

si obosit bine dom primar!! numai pentru asta si nu ar trebui sa-l mai voteze nici un constantean!!! din partea autoritatlor ..nimic de asteptat....s-a vazut cum s-a terminat jignirea cu uniforma...

Virgil Iantu
7 aprilie 2012
Cine a spus urmatoarele cuvinte ?

"Pune-te pe masa ca sa iti arat cum se face" Intrebarea de 1 000 000 de RON la "Vrei sa fii Milionar"

denis
7 aprilie 2012
Latra javrele in gol...

Latra javrele in gol...Zdreanta asta ar trebui sa-si vada mai intai lungul nasului ei... ca este destul de rea de..." musca" ! Lasa mama teoriile despre golani...exista si golance ca tine ! Zat !!!

mihai
7 aprilie 2012
Stavrositu

Dar tu de unde stii, Mariana, cum sunt cluburile de striptease si cum te comporti acolo ??? Nebunatica mica, ai facut si tu destule la viata ta ! Nu mai esti combinata cu baiatul lui nea...? Ai putea sa ne spui si noua cam ce ai fact tu benefic pentru Constanta, in calitate de parlamentar ? Nu s-a auzit nimic de tine pana acum ( ma refer la ceva bun)! Ai mancat banii nostri degeaba ! Va vine randul sa raspundeti pentru faptele voastre cat de curand, javrelor cu pretentii de "lume buna" !

arion
8 aprilie 2012
o parere

Pe la procesele de la Bucuresti,unde avocatii lui folosesc orice chichita sa le lungeasca la nesfarsit( deh! mai e un pic pana la toamna si vor rasufla ususrati toti penalii tarii), spune ca e hartuit si retinut din treaburile importante de primar!!?? Dar cand isi pune palma-n fund si pleaca cu saptatmanile pe la tropice, atunci e ok!, alearga vicele ala sa rezolve ce se mai poate.... Parca le-a intunecat mintile constantenilor cu niste gardutze oribile si cateva bancute prin intersectii, cateva locuri de joaca pentru copii, toate astea acum 10 ani. E drept ca a venit dupa niste lepre de primari care n-au facut nimic inainte, cat ar fi costat niste fier si cativa nea Gica sa sudeze niste leagane.... Iluminatul nu e meritul niciunui primar,in toata tara firme precum Luxten au venit si propus scheme de colaborare. Cat despre asfaltat, borduri,parcari,etc, sint orase in tara care stau muuult mai bine.La Constanta miroase a peticeala si lucru facut de mantuiala. Intr-un cuvant, individul e foarte sictirit de functie, dar nici fara ea nu poate trai, sa fie un anonim cred ca l-ar durea cel mai tare. Noroc ca orasul nu duce lipsa de babe si mosi usor de mituit...din cate inteleg sint cam 50% din populatie.... Nu pot intelege de ce nu apare un contracandidat de calibru, chiar n-are orasul ala un om potrivit? Si un independent sau mai ales un independent l-ar pune jos pe filfizon!

Răspuns la: mazare si toleranta
Adăugat de : ??????????, 7 aprilie 2012
Pentru comportamentul lui verbal si fizic,pentru sfidarea populatiei,absanteism si incompetenta de care Mazare da dovada de 12 ani,organele...
13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde