REVOLTĂTOR / Mazăre face educație sexuală la grădiniță: "O să vă încălecați voi când o să fiți mari"

6984
23
REVOLTĂTOR / Mazăre face educație sexuală la grădiniță:
Aflat într-o vizită pre-electorală la grădinița "Lumea Poveștilor" din Constanța, pentru a împărți cadouri copiilor, primarul Radu Mazăre a reușit să scandalizeze întreaga audiență în momentul în care a început să poarte discuții cu tentă sexuală cu cei mici.
Potrivit ziarului Ziua, în momentul în care a văzut că în aceeași clasă se aflau și băieți și fete, edilul i-a întrebat pe cei mici dacă "nu se încalecă unii cu alții". O fetiță i-ar fi răspuns edilului "Nu, pentru că noi nu suntem copii needucați", iar replica lui Mazăre a fost năucitoare: "Lasă, că o să vă încălecați voi când o să fiți mari".

Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Daniel
6 aprilie 2012
Minti bolnave

Sunteti batuti in cap daca aveti capacitatea sa credeti ca aceasta propozitie a insemnat ceva pt copilasii de la gradinita. Doar mintile voastre perverse a priceput cele spuse de Mazare ca avand o tenta sexuala. Copii nu au vazut decat jucariile sau dulciurile. Bolnavilor la minte ce sunteti!

Adrian
6 aprilie 2012
...

Cred că ai dreptate. Mazăre s-a referit sigur la faptul că o să se joce "lapte-gros" cînd vor crește, nu-i așa? Băi, dar mai sînteți mulți tîmpiți?! Și ce importanță are dacă și-au dat seama sau nu copiii de "tenta sexuală" a mizeriilor drogatului? Un copil nu realizează nici atunci cînd un pedofil îi dă o bombonică, dacă vine cu el pînă în tufișuri. Asta scuză pedofilul?! Daniele, dacă ai copii, eu îți doresc să "se încalece" pînă nu mai pot, după cum le-a spus Mazăre. Desigur, fără nici o tentă sexuală, că doar nu oi avea vreo "minte bolnavă" să crezi altceva.

Răspuns la: Minti bolnave
Adăugat de : Daniel, 6 aprilie 2012
Sunteti batuti in cap daca aveti capacitatea sa credeti ca aceasta propozitie a insemnat ceva pt copilasii de la gradinita. Doar mintile voastre...
Daniel
6 aprilie 2012
Cam multa pudibonderie

Dragul meu poti sa iei un xanax daca orice vorba iesita din gura lui Mazare te irita asa tare. Raman la parerea mea. Esti mult prea imbarligat la minte si ca tine si altii destui. Sti ce? Fac prinsoare cu voi toti agitatilor ca golanul de Mazarel va iesi iar primar. Asta asa ca se se oftice fraierii.

Răspuns la: ...
Adăugat de : Adrian, 6 aprilie 2012
Cred că ai dreptate. Mazăre s-a referit sigur la faptul că o să se joce "lapte-gros" cînd vor crește, nu-i așa? Băi, dar mai sînteți mulți...
Daniel
6 aprilie 2012
Tot tata de fetita.

Daca pentru mataluta cuvantu a incaleca are conotatii sexuale atunci cred ca ai nevoie de o sa atunci cand te urci in pat. Jalnici si patetici ai suntem noi romanii. Il criticam pe Mazarel ca scapa o vorba cu substrat in mintea perversilor, dar ne holbam toata ziua la porcarii. Sti ce este mai grav? Ca vezi porcarii acolo unde nu ar trebui sa te oripilezi. Puritanule.

nsd
6 aprilie 2012
De observat

Ca Mazare face educatie sexuala la o gradinita, asta este numai un aspect care ramane sa-l discutam.Dar cand IN NUMELE si in preajma UNEI MARI SARBATORI CRESTINE,un primar le vorbeste copiilor despre sex,despre milionari, despre banii furati de guvern,despre achizitii publice si autofinantare,asta inseamnta suntem orbi.Mazare nu a inteles nimic din semnificatia Pastelul.Mazare nu este in stare sa le vorbeasca copiilor despre sacrificiu,iubire,demnitate si speranta.Mazare nu-si da seama ca a mutilat niste suflete nevinovate sau poate a schimbat niste destine.Mintea copilului este ca o plastilina,poti sa o modelezi cum vrei.De acum incolo acesti micuti vor asocia in mintea lor o mare sarbatoare crestina cu notiunea de sex sau cu notiunea ban,bogatie si de partid politic.In mintea lui Mazare,copii de azi sunt carnea de "tun" pentru bordelul de maine si pentru fericirea partidelor feseniste.Mazare esti un pervers.Mazare esti un criminal.

amirator
6 aprilie 2012
nu Mazare e de vina

ci cei care l-au promovat pe lista si il voteaza in delir! El este o otreapa care habar n-are de educatie, ideologie, politica si corectitudine. Un simplu executant fidel al ordinelor primite! De ajuns! Jos cu grobienii care aduc paiate in luminile rampei, pentru a conduce ei din umbra!

amirator
6 aprilie 2012
nu Mazare e de vina

ci cei care l-au trecut pe liste electorale. Ca si cei care-l voteaza in delir. El e o otreapa care habar n-are de ideologie, educatie, morala, corectitudine. Un simplu executant docil al ordinelor primite. De ajuns! Jos cu sistemul care arunca paiate in luminile rampei, pentru a conduce din umbra...

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

constantean
6 aprilie 2012
Alo, redactia!

Voi dati aceeasi stire in doua zile diferite? Nu e singurul exemplu, cred ca nu stie unul ce scrie altul pe la voi prin redactie si asa avem dubluri la stiri. Sau este mai ieftin sa le reciclati?

Daniel
6 aprilie 2012
Raspuns

Daca tu doar ai impresia ca eu as fi pedofil, eu sunt convins ca tu esti prot de dai in gropi. Dovada sta faptul ca nimeni nu a fost capabil sa ofere un raspuns sau sa poare un dialog civilizat poate chiar mai acid. toti sariti ca niste caini zapaciti la gat. VA ASIGUR CA TOT MAZARE VA IESI PANA O SA CRAPATI VOI DE CIUDA RATATILOR!

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6787 secunde