Mesajul lui Klaus Iohannis, de Paște: ”Solidaritatea noastră față de ucraineni întruchipează expresia iubirii aproapelui”

218
Mesajul lui Klaus Iohannis, de Paște: ”Solidaritatea noastră față de ucraineni întruchipează expresia iubirii aproapelui” - klaus-1650717659.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante, relatează Antena3.ro


”Sărbătoarea Sfintelor Paști ne reunește în jurul marii Taine a Învierii Domnului Iisus Hristos, fie că suntem acasă sau departe de cei pe care îi purtăm în sufletele noastre.

Tuturor credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și neoprotestanți care celebrează Sfintele Paști le transmit cele mai calde urări de pace, sănătate și bună înțelegere!

În aceste zile, îi purtăm în gânduri și inimi pe vecinii noștri ucraineni, a căror suferință încercăm să o alinăm prin ospitalitate și sprijin. Împărtășim astfel în jurul nostru din dragostea creștină, iar această solidaritate întruchipează acum expresia iubirii aproapelui.


Dragi români,

Miracolul Învierii să ne întărească în credință și să primim Lumina Sfântă cu speranță și iubire. Vă doresc tuturor Sărbători pascale binecuvântate, în armonie, alături de cei dragi!”, a transmis, în Sâmbăta Mare, președintele Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde