Video Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Unirii

163
3
Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Unirii - 5533585mediafaxfotomariusdumbrav-1422091526.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a postat, astăzi, un mesaj video pe Facebook, de Ziua Unirii Principatelor Române, în care arată că România este astăzi țară UE cu drepturi depline, și transmite să fim, cu încredere în prezent, oriunde ne-am afla, un popor al unității, în numele proiectului România.
În postarea de pe Facebook, președintele Klaus Iohannis arată că "Ziua Unirii Principatelor Române, moment simbolic din istoria României, ne readuce aminte cât de importante sunt solidaritatea și unitatea unui popor", potrivit Realitatea.net.

În mesajul video, filmat la Palatul Cotroceni, șeful statului afirmă că "în 1859, la Iași, o generație de oameni politici vizionari realiza un pas important către unirea tuturor provinciilor românești, iar istoria țării se îndrepta către modernitate și către valorile europene".

"156 de ani mai târziu, România este țară a Uniunii Europene, cu drepturi depline, iar românii călătoresc și muncesc pretutindeni. Cu încredere în prezent să fim, oriunde ne-am afla, o națiune a unirii și un popor al unității, în numele singurului proiect care ne dă identitate și se numește România", transmite președintele Klaus Iohannis în mesajul său.


Comentează știrea

Maria
24 ianuarie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

adi
25 ianuarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

ROMÂN
24 ianuarie 2017
ROMÂNii dispretzuitzi de johanis kw !

Președintele johanis kw, președintele României, de ziua unirii, ziua națională, "umblă creanga" și "tăie frunze la câini" prin Europa, umblă ca naucul pe la Strasbourg, numai ca să nu fie prezent la manifestările specifice zilei naționale a României și împreună cu poporul român ! Dacă nu-l trage absolut nimeni, la răspundere pentru faptele lui, prin care : desconsideră, disprețuiește, discreditează nația română și România, defapt pentru ce a l-au ales, care l-au, pentru : dispreț, desconsiderare, discreditare a tot ce este românesc ?! Domnilor din parlamentul României, ne faceți să credem că-i sunteți complice acestui aventurier și dușman al României și poporului român, dacă nu luați măsurile ce se impun !? Dacă johanis kw, nu respectă și nu iubește Romania și poporul român, atunci, să plece definitiv de la Cotroceni și să ne lase în pace, că de la băsescu traian și până azi, 24 ianuarie 2017, ne-am săturat de viața zbuciumată și tulburată de cei doi oameni fără milă și respect față de : poporul român si Romania !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde