Klaus Iohannis:

"Voi chema partidele la consultări să spună cum văd calea pentru o schimbare"

131
2

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat că a invitat partidele la consultări pentru una din zilele viitoare să îi spună cum văd calea cea mai bună pentru o schimbare, precizând că statul funcționează numai dacă și instituțiile sale funcționează bine.

"Statul funcționează dacă toate instituțiile sunt nu numai la locul lor, ci funcționează bine. Acest lucru se poate rezolva nu simplu, dar cred că deja foarte mulți politicieni își doresc acest lucru. Am invitat pentru una din zilele viitoare partidele la consultări exact pe această temă. Vreau să discutăm să vedem unde ar trebui intervenit, ce pachete legislative propun partidele, ce pachete legislative se impun în această perioadă", a spus Iohannis.

Șeful statului a dat exemplul Parlamentului ca temă de discuție.

"Dacă vrem să avem un Parlament mai mic și mai performant, cred că trebuie să se lucreze pe Codul electoral care, la rândul lui, va influența și alegerile locale din 2016, care și acestea trebuie gândite și organizate în așa fel încât oamenii să se simtă reprezentați de aleșii locali", a afirmat președintele Klaus Iohannis. 

Comentează știrea

eva
23 ianuarie 2015
munca la domiciliu

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Lenuta
24 ianuarie 2015
Chemarea partidelor

Dl Presedinte K. Iohannis,parca ati vorbit de coruptie.Eu am transmis o intrebare prin d-na ziarista,Carmen Mocanu,pentru dvs,pe ce criteri sau ce metode ati mers de lati adus pe Infractorul Boroianu Robert Aurel la virful conduceri PNL.Cine la recomandat si cine i-a dat cazieru.Ca in citiva ani de la codul galben au ajuns la codul rosu inchis,sau albastru inchis nu stiu cum se masoara fraudele.Poate SRI,ANAF,IPJ si Parchetul C-ta care i-a aparat si protejat sa fure.Sau sponzorizarile la partid.Parca se vorbeste de MCV si stat de drept,sau la C-ta inca nu au ajuns.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Unirii
Pagina a fost generata in 0.631 secunde