Mihai Lupu, întâlnire cu primarii din șapte localități ale județului Constanța

192
Mihai Lupu, întâlnire cu primarii din șapte localități ale județului Constanța - cjcintalnire-1635445245.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a întâlnit joi cu președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, Ana-Maria Vătămanu, experții asociației și primarii a șapte localități ale județului, respectiv, 23 August, Amzacea, Nicolae Bălcescu, Pecineaga, Peștera, Târgușor și Tuzla.

Întâlnirea a avut ca scop principal clarificarea tuturor problemelor în vederea depunerii cererilor de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Printre subiectele abordate s-a numărat și identificarea de soluții pentru construirea unei rute alternative spre sudul litoralului și asfaltarea tuturor drumurilor de pământ din județul Constanța, precum și necesitatea elaborării unei strategii care să ajute la atingerea acestor obiective. În prezent, în județul Constanța există 121 de kilometri de drum de pământ și aproape 70 de kilometri de drum pietruit, dar fără asfalt.

„Am solicitat această întâlnire cu o parte a reprezentanților UAT-urilor din județul Constanța, pentru a clarifica toate aspectele cu privire la depunerea cererilor de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, astfel încât, să ne încadrăm în termenele prevăzute de lege. Prezența dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi, pentru că avem nevoie de multe lămuriri, pe care doar dumneavoastră le puteți face, deoarece cunoașteți cel mai bine problemele din localitățile pe care le conduceți. Vă rog să considerați Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, un partener de nădejde în dezvoltarea și implementarea proiectelor dumneavoastră. Statutul Asociației de Dezvoltare Durabilă ne permite să lucrăm, prin Consiliul Director și prin AGA, și ulterior, când vor fi finalizate studiile de fezabilitate, proiectele vor trece prin hotărâre a CJC, în calitate de ordonator principal de credite. Repet, scopul acestor întâlniri este acela de a purta discuții cu fiecare reprezentant de UAT, în parte, pentru a identifica problemele existente în acest moment, în vederea depunerii la finanțare, în termen, a proiectelor prioritare pentru dezvoltarea comunităților din județul nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4571 secunde