Ministrul Nicolae Moga, cel mai scurt mandat din istoria MAI

191
Ministrul Nicolae Moga, cel mai scurt mandat din istoria MAI - ministrulnicolaemoga-1564521571.jpg

Articole de la același autor

După doar șase zile de la numirea sa pe funcție, Nicolae Moga a anunțat, ieri, că a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Interne.


"În urma discuției pe care am avut-o în această dimineață cu primul ministru al României, Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat în urma unei activității deficitare a unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați", a declarat Nicolae Moga la Palatul Victoria.


El a precizat că retragerea din această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru Ministerul de Interne.
"În cele șase zile în care am condus MAI am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii onești și profesioniști din minister, că vor reuși să ducă la bun sfârșit munca pe care am început-o împreună și le mulțumesc pentru colaborare", a mai spus Moga.
Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria MAI, el ocupând această funcție timp de doar șase zile. 
Senatorul constănțean depusese jurământul de învestitură la data de 24 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5005 secunde