Primarul Decebal Făgădău, întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari

327
Primarul Decebal Făgădău, întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari - primaruldecebalfagadau-1564521621.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu au participat, recent, la o nouă întâlnire de lucru cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța. 


La întâlnirea din sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor au fost prezenți și reprezentanți ai tuturor regiilor și direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, dar și Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Discuțiile s-au axat pe dificultățile cu care se confruntă asociațiile de proprietari în Constanța și soluțiile pentru rezolvarea acestora.


"Vreau ca dumneavoastră dar și cei care locuiesc în condominiile administrate de dumneavoastră să folosească aplicația Sesizări Constanța care ne ajută să localizăm exact problema. Aplicația este georeferențiată și știm unde să intervenim. După ce se rezolvă problema, ați primit răspuns, avem în fiecare dimineață o raportare a sesizărilor și rezolvărilor", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


Edilul a vorbit și despre importanța lucrărilor efectuate cu responsabilitate și a venit cu o propunere: "Am nevoie de recomandări de firme serioase. Vreau să facem o listă cu firme pe care să o trimitem tuturor asociațiilor. Dați-ne experiențele bune ca să le punem la dispoziția tuturor. Haideți să facem un efort și să adunăm și exemplele de bună practic".
Următoarea întâlnire va avea loc în luna august, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde