Mircea Banias recunoaște că "e posibil să pice Guvernul"

1270
Președintele Organizației Județe-ne a PD-L Constanța, Mircea Banias, a admis, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că varianta ca actualul Executiv să pice mâine, ca urmare a moțiunii de cenzură susținute de PNL, PSD și UDMR, este foarte probabilă. "E posibil să pice Guvernul, da. E posibil să pice pentru că PNL, PSD, UDMR au numărul de parlamentari necesar pentru a da Guvernul jos prin moțiune de cenzură", a comentat parlamentarul constănțean.
În ceea ce-l privește, Banias a menționat, însă, că nu își dorește ca Guvernul actual să cadă. "Cu siguranță că noi, grupul parlamentarilor PD-L, o să votăm împotriva moțiunii de cenzură și sper și mă gândesc că vor fi parlamentari PNL și PSD suficient de înțelepți și de maturi care să-și dea seama că nu e un moment prielnic pentru a dărâma Guvernul", a explicat liderul democrat-liberalilor constănțeni. În același context, senatorul PD-L a amintit și declarațiile recente ale parlamentarilor social-democrați constănțeni, potrivit cărora nu vor susține moțiunea.
Cât despre varianta demisiei Guvernului Boc II în această seară, ipoteză vehiculată, ieri, de președintele liberalilor tomitani, deputatul George Dragomir, Banias a afirmat că, potrivit discuțiilor pe care le-a purtat cu colegii săi de la centru, varianta nu e viabilă. "Nu cred că există un motiv să-și dea demisia Guvernul. Eu știu că nu-și dă demisia", a conchis el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3745 secunde