Mircea Geoană: „Rămânem profund recunoscători militarilor români care au fost în Afganistan”

117
Mircea Geoană: „Rămânem profund recunoscători militarilor români care au fost în Afganistan” - geoana-1626879828.jpg
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a transmis miercuri un mesaj cu prilejul Ceremoniei Militare dedicate încheierii participării României în războiul din Afganistan.

„Ca națiune și Alianță le rămânem profund recunoscători militarilor români care au participat la teatrul de operații din Afganistan în ultimii 19 ani”, a scris Geoană într-o postare pe pagina de Facebook.

Mircea Geoană a participat la ceremonia militară organizată miercuri în Piaţa Arcul de Triumf din București la încheierea misiunii în Afganistan. La ceremonie au participat președintele Klaus Iohannis, alături de preşedinţii Senatului, Anca Dragu, Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă.

„Am participat cu mândrie și respect la Ceremonia Militară dedicată încheierii participării României în războiul din Afganistan. Timp de 19 ani, prin eroism, sacrificiu și înalt patriotism, militarii noștri au reprezentat un model de profesionalism, cooperând exemplar cu aliații din NATO și cu partenerii noștri la nivel global. Ca națiune și ca Alianță le rămânem profund recunoscători, având obligația de a asigura veteranilor și militarilor noștri toate condițiile profesionale, sociale și materiale necesare acestui corp de elită al Statului român”, a scris Geoană, pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4791 secunde