"Mișcarea Populară a fost ideea mea !"

132

Președintele Traian Băsescu a afirmat, la B1 TV, că ideea Fundației "Mișcarea Populară" îi aparține, dar susține că nu se va implica în conducerea ei și că aceasta va fi condusă de un om neangajat politic și cu prestigiu.


"Mișcarea Populară este deschisă celor care nu sunt angajați politic. Cel puțin în acest stadiu când este fundație. Nu voi avea nicio contribuție în conducerea fundației, nu voi fi nici măcar în boardul fundației, dar voi veghea-o, o voi încuraja să existe", a declarat Băsescu, la B1 Tv.


Întrebat dacă ideea fundației i-a aparținut, Băsescu a răspuns afirmativ. Cât despre cine va conduce Mișcarea Populară, Băsescu a răspuns: "În nici un caz vreun consilier prezidențial. S-a oferit Cristian Diaconescu (consilier prezidențial - n.r.) să o lanseze, ca idee. Astăzi a ieșit aprobarea de nume de la Ministerul Justiției, trebuie depus statutul la tribunal. Trebuie găsit un om care să fie o expresie a neangajamentului politic și un om credibil. Să vedem. Poate să fie și în zona de afaceri, și din mediul cultural și jurnalistic, important este să fie un om cu prestigiu.  Vreau ca cei 56% care nu au fost la vot să aibă un loc de manifestare. Mă uitam ce activitate incredibilă este pe internet".


Băsescu a mai precizat că fundația dorește antrenarea celor care nu mai văd în politic o soluție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3316 secunde