Mișcarea Populară din Valu lui Traian sprijină tinerele valori

297
Mișcarea Populară din Valu lui Traian sprijină tinerele valori - miscareapopularadinvaluluitraian-1396358418.jpg

Articole de la același autor

Ionuț Florea este localnic al comunei Valu lui Traian și membru al echipei de rugby a Liceului cu Program Sportiv (LPS) "Nicolae Rotaru" din Constanța. Alături de coechipierii săi, Ionuț a câștigat locul I național la rugby în 7, week-end-ul trecut, la Bărlad.


Performanța nu se face ușor, iar tânărul rugbist  a întâmpinat greutăți și a învățat să treacă peste. În orice activitate, fie sport, fie artă, oricine are nevoie de sprijin.  Cel ce acum câțiva ani l-a îndrumat pe Ionuț spre rugby, Florin Țugurel, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Valu lui Traian, vrea să îl susțină în continuare și îi va oferi o primă pentru a-l încuraja. 


În acest context, președintele PMP Valu lui Traian a declarat: "Deși este o sumă modestă, este un început în susținerea tinerilor din Valu lui Traian. Este vital să conștientizăm cât de importanți sunt tinerii pentru comuna noastră, iar noi trebuie să îi susținem. Îmi doresc ca pe parcurs să pot oferi sprijin elevilor și studenților localnici în tot ceea ce fac. Așa cum se arată și în numele partidului nostru, mișcarea face diferența. Începem prin sport, prin mișcarea corpului și sfârșim printr-o mișcare socială". 


Ionuț practica rugby de cinci ani, iar aceasta este a doua medalie de aur națională câștigată. Anul acesta este dificil, el fiind în clasa a 12-a, iar timpul său se împarte între liceu și cele șase antrenamente săptămânale, iar naveta îi îngreunează situația.  
 
"Pentru mine sportul este un pas spre mai bine, vreau sa fac o cariera din rugby. Îi mulțumesc domnului profesor  Florin Țugurel pentru că m-a îndrumat spre un sport care mi se potrivește și pe care îl iubesc,  le multumesc  antrenorilor mei pentru implicarea lor și pentru tot ceea ce ne învață,dar și colegilor fără de care nu aș putea reuși în teren",  a spus Ionuț Florea. 


La rândul lui, Florin Țugurel a felicitat reușita echipei: "Felicitări jucătorilor de la LPS și felicitări antrenorilor, pentru că știu cum să îi îndrume și să îi motiveze pe acești tineri. Le doresc succes pe viitor și la cât mai multe medalii de aur", a spus acesta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4206 secunde