Congresul PMP, amânat după europarlamentare

159
3
Congresul PMP, amânat după europarlamentare - congresulpmp-1394977120.jpg
Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că s-a luat decizia să se amâne până după alegerile europarlamentare Congresul partidului care urma să aibă loc în 22 martie.


"S-a decis să amânăm Congresul până după alegerile europarlamentare, pentru că suntem în campanie și avem nevoie să ne ocupăm de a câștiga voturile românilor și nu de a câștiga bătălii interne. Și, în al doilea rând, nu ne interesează funcțiile. Uitați ce bine mă simt eu în interiorul acestui partid neavând nicio funcție", a spus Udrea.


Ea a precizat totodată că listele de candidați pentru europarlamentare vor fi definitivate săptămâna viitoare, arătând că PMP este singurul partid în care fiecare membru va vota candidații la aceste alegeri. Udrea a mai spus că Elena Băsescu "deocamdată" nu a venit la PMP, dar că acest partid dorește ca ea să facă acest pas.


Comentează știrea

rex
17 martie 2014
Coana Joitica!

Coana Joitica, asteptati sa va ridicati nivelul de inteligenta cu eBBA, pINALTI,fALCA , Cotoi si alti tineri de perspectiva! Nu cred ca romanii se mai lasa pacaliti de Basescu si gasca lui de idioti!

Mihai
17 martie 2014
PNL

PMP este un partid realizat la comanda lui base` pentru a sa fata si a sa preferata udrea. PMP se vrea a fi partid de dreapta?! singurul partid de dreapta , care-si poate asuma aceste ideologii este PNL, un partid cu o intreaga istorie in spate

Bașpunar
21 martie 2014
Cinste lor, cinste securiștilor!

Minciuna are picioare scurte și foloase lungi! Să-ți fie rușine Aurel Niculae, codoașă bătrână! "Am doi copii și vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid (P.M.P. - partidul "anti-traseism" al lui Băsescu ) " format din trădători, oportuniști, fripturiști și traseiști. La așa băseală Multa miroseală, La așa proiect E un nou closet, Dar mai popular, Securist-șucar! P.M.P. (partidul "anti-traseism" al lui Băsescu) atrage muștele ca bălegarul!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Liderii  de centru - dreapta sunt orgolioși"
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde