După ce a fost surprinsă în mașina lui Andrei Năstase

Mona Pivniceru renunță la funcția de ministru al Justiției

513
1
Mona Pivniceru renunță  la funcția de ministru al Justiției - monapivniceru-1345139573.jpg

Mona Pivniceru, magistratul propus de Victor Ponta pentru funcția de ministru al Justiției, a fost surprinsă în timp ce cobora din mașina lui Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care îndeplinește o condamnare la Penitenciarul Jilava.
Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat, pentru EVZ, că își va retrage demisia din CSM și nu mai este interesată de funcția de ministru a Justiției.

"A fost o prietenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu știam a cui este mașina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiției", a declarat Mona Pivniceru.
Potrivit acesteia, ea nu ar fi știut cine este proprietarul mașinii. "Prietena mea lucrează la Parlament. O cheamă Mariana Alexandru. Soțul ei a fost judecător la Curtea Supremă de Justiție", a ținut să precizeze judecătoarea. "Vreau să fiu un om liber. Eu sunt un om simplu, nu-mi place să fiu urmărit. Nu am voie să vorbesc cu cine vreau eu? Am să-mi retrag demisia din CSM. Să pună pe cine vrea la Ministerul Justiției", s-a arătat revoltată Mona Pivniceru.
Pivniceru este propunerea USL pentru portofoliul Justiției. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de către postul România TV.
Pivniceru ar fi mers cu Andrei Năstase într-un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulți membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. În automobilul Audi, cu numărul de înmatriculare B 111 WNA, era Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, care execută acum o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru fapte de corupție, și șoferul acestuia.

Comentează știrea

Radu B
17 august 2012
Minciuna marca EVZ

Mona Pivniceru a declarat prim ministrului Victor Ponta ca nu renunta la functia de Ministru Jusitiei :) Insa Mas Media PD-L-ista: B1 TV, Hotnews, EVZ,, Libertatea sunt de alte pareere :)) Aceasta postare a fost declarata inadecvata de 1,400 000 de PDL-isti absenti la vot :)) Click aici pentru vizualizare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3226 secunde