Monica Iacob Ridzi, reîncarcerată la Penitenciarul Gherla

168
Monica Iacob Ridzi, reîncarcerată la Penitenciarul Gherla - monicaiacobridzisiaretrasdelatri-1443617357.jpg

Articole de la același autor

Monica Iacob Ridzi a fost reîncarcerată la secția exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla unde își continuă executarea pedepsei de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Dan Donciu.


Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat, azi, pentru Mediafax, că Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului, a fost readusă, după ce în martie fusese transferată la Spitalul Penitenciar Jilava, la secția exterioară a Penitenciarului Gherla deoarece aceasta se află cea mai aproape de domiciliul său din Hunedoara.


"Monica Iacob Ridzi se află în detenție la secția exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, care este una doar pentru femei. A fost readusă aici de la Jilava deoarece această secție este cea mai aproape de zona sa de domiciliu, județul Hunedoara", a spus Donciu.


Dan Donciu a refuzat să precizeze, însă, când a avut loc transferul fostului ministru al Tineretului și Sportului către secția exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde