"Moțiune de cenzură pe un subiect fără legătură cu activitatea Guvernului"

119
2

Articole de la același autor

Liberalii vor să depună o moțiune de cenzură pe un subiect fără legătură cu activitatea Guvernului pentru că au pierdut tema majorării alocațiilor, a afirmat Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD. 


"În încercarea de a găsi orice motiv pentru a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, PNL merge până într-acolo încât să propună o temă care este mai degrabă legată de activitatea Parlamentului și nu a Executivului. După ce liberalii au pregătit câteva luni de zile terenul pentru o moțiune de cenzură pe tema majorării alocațiilor, aceștia au rămas fără muniție, deoarece premierul Victor Ponta nu doar că susține măsura, ci a devenit principalul promotor al subiectului", susține Gabriela Firea. 


La fel stau lucrurile și pe zona fiscală, unde PNL nu riscă să depună nici o moțiune de cenzură, pentru că și-ar pierde orice urmă de credibilitate, din moment ce Guvernul Ponta a implementat o politică de reducere a fiscalității, venind atât în întâmpinarea nevoilor cetățenilor, cât și a mediului de afaceri.


Comentează știrea

Stela
27 mai 2015
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

MAMA
11 iunie 2015
FIREA

Bine ar fi sa-ti vezi de progenituri daca tot ii faci. Nu ii mai lasa de izbeliste si de ocupa doar cu periatul lui Ponta. NU VEI AJUNGE NICIODATA LA GORGHIU.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Gabriela Firea a demisionat din PSD
Pagina a fost generata in 0.728 secunde