MRU: "Este incredibil ce se întâmplă cu dreapta politică. Treziți-vă, oameni buni!"

138
MRU:
Dreapta politică nu pierde nicio ocazie de a arăta cât de "nepregătită" este pentru a face o opoziție reală, apreciază Mihai Răzvan Ungureanu, într-o postare pe Facebook.

Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat că este ,,incredibil" ce se întâmplă cu dreapta politică, care nu pierde nicio ocazie de a arăta cât de ,,nepregătită" este pentru a face o opoziție reală, iar prin atacurile reciproce și reglările de conturi arată că unificarea dreptei este departe de realizare.

,,Este incredibil ce se întâmpla astăzi cu dreapta noastră politica. În loc să se preocupe de critica acerbă a guvernării, își exhiba slabiciunile și nu pierde nici o ocazie de a arăta românilor cât de nepregatita este pentru a face opoziție reala. Tone de declarații inutile, stârnite de teme fără relevanță publică, atacuri reciproce, guerille fratricide, reglări de conturi, încruntări - toate arată că idealul unificarii dreptei, pentru care militam și despre care vorbim încontinuu, este departe de realizare. Nu credem că acum e nevoie de așa ceva. Treziti-vă, oameni buni!", a susținut, joi, președintele FC, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 0.4154 secunde