Muftiul Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru

438
5
Muftiul Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru - dsc1658-1338200193.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de azi, muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului Constanța Capitală Europeană, demarat de Christian Gigi Chiru, candidatul APC pentru Primăria Constanța. Realizarea programului înseamnă atragerea de investiții de circa 250 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, crearea a peste 5.000 de locuri noi de muncă în oraș, reabilitarea Zonei Penisulare, a monumentelor istorice și a muzeelor. Devenind Capitală Culturală Constanța va fi vizitată de peste un milion de turiști, agenda cultural locală va fi revigorată, vor avea loc zeci de spectacole iar constănțenii vor locui într-un oraș mai curat și mai sigur. Invitația lui Christian Gigi Chiru de susținere a acestui proiect este deschisă tuturor constănțenilor .

Comentează știrea

Sandi
28 mai 2012
x

Chiru merita sa fie primar al Constantei!

un cunoscator
28 mai 2012
foarte multi

Din ce in ce mai multi constanteni se alatura domnului CHIRU in dorinta normala de a scapa de primarul mascarici. Rade lumea de noi...

ralu
28 mai 2012
succes dle chiru

f bine dle chiru, incet incet proiectul o sa devina realitate,mult succes.

sebi
28 mai 2012
jos mazare

de ce in 12 ani mazare nu a facut nimic pentru oras?de nesimtit...chiru este intradevar un om care stie ce vrea...vota-ti gigi chiru!

Carina
29 mai 2012
Speranta

Speram ca din aceasta alianta sa iasa ceva bun, spre cresterea noastra economica, si mai ales spre demnitatea noastra!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4419 secunde