Nădrag e "soldat disciplinat" și nu mai candidează la parlamentare

492
1
Nădrag e
Primarul orașului Hârșova, Tudor Nădrag, a declarat pentru Cuget Liber că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie din cauza faptului că cei din conducerea PSD nu au fost de acord cu această decizie. Totuși, edilul a explicat faptul că a luat această hotărâre, în principal, din cauza presiunii pe care oamenii din Hârșova au pus-o asupra sa din dorința de a nu-l pierde ca primar. 


Întrebat dacă a discutat cu cei din conducerea PSD cu privire la candidatura sa, Nădrag a replicat: "Da, am discutat și am decis să nu mai candidez. Trebuie să fiu un soldat disciplinat și nu vreau să-mi stric colaborarea cu cei din conducerea partidului. Bine, în principiu nu este acesta motivul pentru care am renunțat, pentru că nu am cerut undă verde din partea lor, voiam doar să discut despre intențiile mele. Am luat această decizie din cauza presiunii pe care hârșovenii au pus-o asupra mea. Oamenii mi-au dat votul lor de încredere și mi-au pus în mâini localitatea pentru încă patru ani, nu-i pot lăsa baltă, deși îmi doream foarte mult să candidez și consider că aveam șanse foarte mari. Eram pregătit, îmi făcusem echipe în fiecare localitate, primarii din localitățile învecinate m-au asigurat de susținerea lor, făcusem toți pașii necesari, dar o să renunț. Am decis să-mi amân candi-datura pentru 2016, nu renunț definitiv la această intenție pentru că știu sigur că voi câștiga", a precizat Nădrag.

Cu privire la faptul că liderii social-democrați de la Constanța nu i-au permis să candideze pe Colegiul 2, deținut actualmente de liberalul Mihai Lupu, primarul orașului Hârșova a declarat: "Mi se pare cam ciudat că, acum, colegii de la PNL invocă faptul că nu este normal să candidez pentru că suntem într-o alianță. Și la alegerile locale eram tot într-o alianță, dar asta nu i-a oprit să vină în localitate și să spună vrute și nevrute. Ar trebui să se gândească la felul în care s-au comportat în campania electorală, dacă tot au astfel de pretenții. Eu o să zic pas de această dată, dar o fac pentru oamenii din Hârșova, care vor să le fiu alături ca primar pentru încă patru ani". 


Comentează știrea

un harsovean
14 noiembrie 2012
parlament

dute ma in parlament. poate asa scapam de tine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.116 secunde