"Năstase nu va avea un rol în USL, dar îl vom consulta"

164
2
Premierul Victor Ponta a declarat că Adrian Năstase, eliberat, luni, din penitenciar, "nu va avea un rol" în USL, dar că liderii uniunii îl vor consulta, așa cum au făcut și când s-a format USL. 

"Mă bucur că Adrian Năstase a fost eliberat, o să mă întâlnesc cu dânsul când se va mai liniști. Nu ne-am gândit unde ne vom vedea. În USL sunt doar doi copreședinți, eu și domnul Antonescu, domnul Năstase nu va avea un rol, dar ne vom consulta cu dânsul, așa cum am făcut-o și când am format USL, dânsul a fost unul dintre cei care a insistat în formarea Uniunii", a declarat Victor Ponta. 

Premierul a adăugat că PSD va respecta legea în ceea ce-l privește pe Adrian Năstase și că funcția pe care acesta a ocupat-o va rămâne vacantă până când se va putea întoarce. 

"Statutul PSD, ca și toate partidele, respectă legea și noi o vom respecta. Mesajul meu politic este foarte clar: domnul Năstase are locul său în PSD și funcția pe care dânsul a ocupat-o, de președinte al Consiliului Național, va rămâne vacantă până când se va putea întoarce, am spus acest lucru mereu", a mai declarat Victor Ponta.

Comentează știrea

Hanibal
20 martie 2013
gura pacatosului . . .

Cand auzi declaratia Lui Ponta-copy , individ mincinos si hot ca partidele respecta legea , iti vine sa pui mana pe ciomagul democratic si sa-l pleznesti la partile moi,adica la partea cu care gandeste. Daca adaugam si declaratia Lui Mitrea ca Nastase nu se va retrage din viata politica,ne-am lamurit. PSD nu poate exista fara Iliescu,Nastase,Mitrea,Hrebenciuc altii ca ei facuti din acelasi aluat (pardon,rahat).Romania datoreaza lui Iliescu si Nastase recunostinta vesnica pentru faptul ca au impus politicul in actul de justitie si administratie, au folosit legea pentru a apara marii infractori care au devalizat Romania,au transformat coruptia in politica de stat. Nu ne putem abtine sa nu-l citam din nou pe Hasotti care in 2003 declara in Parlament:" Nu cunosc nici un membru PSD care sa nu fie corupt sau incompetent.Ma gandesc cu placere la ziua in care ii vom inlocui pe toti ". Si ziua mult dorita a sosit ,curva batrana politicianista trecand cu partid cu tot de partea PSD. Nu l-a inlocuit,ci l-a intarit.Suntem totusi de acord cu afirmatia lui Ponta-copy si anume ca locul marilor infractori este in PSD unde fiecare are rezervat cate un loc de veci.

ath
20 martie 2013
Lectia 1-Cum se sparge un bancomat

Inainte de a invata cum se sparge un bancomat,tin sa precizez ca eu nu sparg bancomate.Deci eu respect legea.Toata lumea trebuie sa respecte legea dar azi invatam cum se sparge un bancomat.Este un fel de "Sa nu faci asa ceva acasa !" Asa gandeste Victor Ponta. El respecta litera legii dar marele procuror si premier nu pricepe ce inseamna spiritul ei.Conform legii,Nastase nu are voie in schema partidului in schimb are voie sa se amestece in politica guvernului. Nastase fa fi un fel de oracol pentru USL.Oracolul din Zambaccian este al doilea oracol ca importanta dupa Oracolul lui Ilici.Nastase si Iliescu nu au functii in partid dar asigura un fel de serviciu de consultanta in partid.Daca puscariasii au dreptul sa asigure servicii de consultanta dupa ce s-au eliberat din inchisoare inseamna ca e bine. In viitorul apropiat se vor deschide tot felul de firme de consultanta.De exemplu: CUM SE FABRICA O BOMBA(serviciu asigurat de un fost terorist),CUM SA-TI BATI NEVASTA(serviciu asigurat de un alcoolic),CUM SA FACI CAMATARIE(maestru Sile Camataru) sau CUM SA FACI TRAFIC DE CARNE VIE(serviciu asigurat de un puscarias cu experienta in domeniu) etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde