X

Nelu Tătaru anunţă că PNL nu doreşte să se efectueze testări gratuite

139
Nelu Tătaru anunţă că PNL nu doreşte să se efectueze testări gratuite - tataru-1636985495.jpg

Articole de la același autor

PNL este împotriva testării gratuite cu banii de la buget. Deputatul, Nelu Tătaru afirmă că „Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”.

Nelu Tătaru susţine că PNL se opune testării cu bani de la buget pentru personele care nu sunt vaccinate. Acesta mai afirmă că România are „o predispoziție de un val cinci destul de agresiv”.

Potrivit Antena3.ro, fost ministru al Sănătăţii şi deputat al partidului PNL, Nelu Tătaru susţine că „S-a votat ca noi, deputații PNL, să ne abținem. Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”.

Pentru persoanele nevaccinate angajate la stat, PSD oferă 20 de teste gratuite în primele 60 de zile.


Nelu Tătaru afirmă că rata de vaccinare a scăzut aproape la jumătate datorită neaprobării legii privind certificatul verde.

Tătaru încheie cu afirmaţia „Deocamdată suntem pe un trend descendent, dar trebuie să ne gândim că atâta timp cât avem o populație receptivă de aproape 50%, avem și o predispoziție de un val cinci destul de agresiv. Experiența noastră ne arată că un val în România este cam la o lună, o lună și jumătate după valurile din Occident”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5918 secunde