Puiu Hașotti către femeile liberale:

"Nici Margaret Thatcher, nici Angela Merkel nu sunt modele de urmat"

243
2

Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, le-a felicitat pe participantele la Școala de Vară a femeilor liberale că nu își fac modele în politică, susținând că nici Margaret Thatcher, nici Angela Merkel nu sunt modele de urmat.

Hașotti și-a început discursul recunoscând că nu îi este ușor să vorbească în fața unui public format din femei în mare majoritate: "Este greu ca bărbat să vorbești în fața atâtor doamne, știut fiind faptul că dumneavoastră aveți apanajul vorbirii cu precădere".
El a ținut să sublinieze că femeile din politică nu își iau modele, nici din țară, nici din străinătate și că nici nu ar avea ce modele să urmeze.
"Dumneavoastră aveți un avantaj, nu vă faceți modele dintr-un orgoliu foarte frumos pe care îl aveți. Noi avem un orgoliu urât și ne facem modele pe care nu le putem atinge. Iată de exemplu, Caesar l-a avut model de Alexandru, Napoleon l-a avut model pe Caesar, Carol cel Mare l-a avut model de Împăratul Augustus. Dumneavoastră până acum, cel puțin în politică, nu ați avut modele, pentru că nici Margaret Thatcher nu a fost un model, nici Angela Merkel nu este un model, nicidecum, nici Tansu Ciller, fostul premier al Turciei, nu vă poate fi model. Sunt diferențe evident, e diferență între Elena din Troia și alte Elene, Elena Cuza, nu m-am gândit la altcineva", a afirmat Puiu Hașotti.
Ministrul Culturii a participat, sâmbătă, la deschiderea Școlii de Vară a femeilor liberale, de la Eforie Nord.



Comentează știrea

Hanibal
10 septembrie 2012
Hsotti si modelele

Pentru Hasotti,cele doua doamne Thatcher si Merkel nu reprezinta nimic.Sint doua femei oarecare lipsite de calitatile necesare ca sa reprezinte ceva pentru Hasotti.Palavrageala acestui om care n-a facut nimic folositor in viata lui,te duce cu gandul la zicala "gura bate fundul" dar in cazul lui Hasotti si a altor liberalisti ca Fenechiu,Ghise si Antonescu,cele doua orificii se confunda.Hasotti le-a insultat pe doamnele liberale.Daca cele doua doamne care au hotarat si hotarasc soarta Europei nu reprezinta nimic,nu pot fi modele,atunci participantele la intalnire ce valoare mai pot avea din p.d.v. politic? Hasotti,nu e lipsit doar de maniere ci si de politete,notiune pe care n-o cunoaste.Arghezi spunea ca "ori esti un om politicos,ori un cimpanzeu vopsit la suprafata".Hasotti este doar un cimpanzeu in gradina zoologica liberala.Nu e de mirare ca niciuna din doamnele prezente nu si-a manifestat dorinta de a candida pentru Parlament. De cxe sa candideze,ca sa ajunga ca Hasotti? Au dreptate,nici in randurile parlamentarilor liberalisti si libertini nu exista modele,nici masculine nici feminine.

dogan iusuf
10 septembrie 2012
pnl

acest hasotti este un tembel mai vechi decat antonescu,este un fel de guru al liberalilor din Cta,toti de acolo sunt supusii lui.Cred ca este momentul ca liberalii constanteni sa scape de acest tembel infatuat si din ce in ce mai tembel.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9962 secunde