Traian Băsescu:

"Niciodată nu am făcut masterat; nu sunt nici doctor, nici dottore"

316
3
Potrivit Agerpress, președintele Traian Băsescu a declarat ieri că nu a absolvit niciun masterat, spunând că nu este "nici doctor, nici dottore".

"Am înțeles că un domn ministru spune nici mai mult nici mai puțin că aș fi absolvit un masterat și spune că l-aș fi plagiat. Niciodată nu am făcut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore", a spus Băsescu ieri, într-o decla-rație la Cotroceni.

Ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, a lăsat să se înțeleagă, ieri, că președintele Traian Băsescu ar fi plagiat în teza de masterat. Întrebat de ziariști, la sediul ANI, ce părere are despre solicitarea șefului statului ca ministrul propus al Educației, Ecaterina Andronescu, să depună o declarație pe propria răspundere că nu a plagiat, Liviu Pop a răspuns: "Să-l întrebați și pe Traian Băsescu, dacă atunci când și-a făcut masterul în Norvegia și era deputat, dacă nu cumva a plagiat în teza de master".

După ce a ieșit din sediul ANI, Liviu Pop a explicat că a luat informațiile despre masterul făcut de Traian Băsescu de pe "site-ul prezidențial", însă a negat că ar fi spus că șeful statului ar fi plagiat.

Întrebat din nou dacă a vrut să spună că lucrarea lui Băsescu este plagiată, Pop a spus: "Nu, Doamne ferește, n-am spus eu lucrul acesta, dar deja cerem fiecare plagiatul. Să cerem și noi lucrările copiilor date la școală dacă nu au fost plagiate". 

Comentează știrea

Sida lu` Eba
3 iulie 2012
Mai e Dobiboci

Sunt de acord:matali nu esti dottore,ci un "amarat" de bishnitzar,mai specimen de TroCoceni.Partea proasta este ca,esti si razbunator-asa ca : Sechetir babana!!

rex
3 iulie 2012
jos hidosul urat mirositor

Ai unul si-l respecti cu sfintenie: esi o javra ordinara.

gigi
3 iulie 2012
Delirul unui om nebun ajuns presedinte din greseala

Se vede ce tare esti comandante , esti cel mai tare comandant din europa ai lasat Romania fara flota ;) In locul tau taceam si lasam capul jos analfabetule; Comandante invata limba engleza nu o mai poci ca bisnitzarul din Piatza Chiliei ; Vorbesti tu comandante de Ponta - pai pustiul asta numit de tine dottore este mai invatat si mai citit decat tot neamul tau la un loc. Uita`te la fita ( fata lu tata - Elena )cu studiile ei facute in afara ca nu este in stare sa indruge cursiv 3 fraze. Esti penibil Comandate , vorbeste whisky`ul din tine, esti in delir la fel ca Hitler in ultimele lui zile. Ce analfabet a ajuns Doamne sa ne conduca, sa ne vorbeasca de moralitate, onestitate, dragoste de tzara , de studiile absolvite. Securistule, spionule daca nu era taicatu in securitate nu mai ajungeai tu comandante in veciul vecilor. Hai mai bea un whisky si viseaza in continuare ca esti cel mai tare din parcare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2944 secunde