Nicușor Constantinescu insistă: nu-l vrea pe Gheorghiță Corbu în Consiliul Județean

2832
O nouă ședință a Biroului Permanent Județean al PD-L Constanța a avut loc vineri după amiază. Potrivit declarațiilor liderului pedeliștilor tomitani, Mircea Banias, în contextul evenimentului, membrilor PD-L Constanța li s-a pus în vedere faptul că pot veni cu propuneri de amendamente pentru Legea pensiilor, dar și că, până săptămâna viitoare, trebuie constituită o comisie a aleșilor locali pedeliști din județul Constanța, structură al cărei scop va fi acela de a intermedia o mai bună comunicare între consilierii locali și primari. În cadrul ședinței de vineri, susține Banias, șase persoane
și-au anunțat intenția de a se ocupa cu activarea acestei comisii și anume aleșii locali Nicolae Șandru, Cristian Tănase, Gigi Chiru și Tu-dorel Calapod, consilierul județean Mihai Petre, dar și primarul din Castelu, Nicolae Anghel.
Tot în contextul BPJ-ului de vineri, senatorul Mircea Banias i-a anunțat pe colegii săi despre întâlnirea pe care a avut-o joi cu președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Constantinescu, precum și cu cei doi vicepreședinți, Cristinel Dragomir și Cristian Darie. Alături de Banias, la eveni-ment a participat și deputatul PD-L Constantin Chirilă, în vreme ce, alături de social-democrați a stat senatorul Nicolae Moga. Așa cum a caracterizat Banias discuția, "a fost o întâlnire foarte scurtă", în cadrul căreia președintele PD-L Constanța le-a solicitat șefilor CJC "să acorde proiectelor primarilor PD-L aceeași seriozitate de care beneficiază cele ale primarilor PSD din județ".
Totodată, Banias i-a cerut lui Nicușor Constantinescu să accepte introducerea, pe ordinea de zi a ședințelor de CJC, a proiectului de validare în funcția de consilier județean a pedelistului Gheorghiță Corbu. Reamintim că acesta din urmă încearcă de aproape doi ani să-și ocupe în CJC locul care i se cuvine în urma votului cetățenilor Constanței. În ceea ce privește reacția președintelui CJC la această solicitare, Banias a explicat: "Nicușor Constantinescu a spus că nu vrea. Pur și simplu nu vrea să-l valideze pe Gheorghiță Corbu". "N-am reușit să ne înțelegem", a conchis senatorul constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3333 secunde