Nicușor Dan: Țelul USR este de a deveni al doilea partid din România în 2019

152
1
Nicușor Dan: Țelul USR este de a deveni al doilea partid din România în 2019 - usrnicusordan-1492011338.jpg

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, a declarat, ieri, că formațiunea politică pe care o conduce își propune să devină principalul partid în orașele din România, cu țelul de deveni al doilea partid la nivel național în 2019 și de a da primul ministru în 2020.


"USR-ul trebuie să devină principalul partid în orașele din România. Pentru asta trebuie să avem filiale în cele aproximativ 300 de orașe din România, trebuie să avem proiecte pentru fiecare din aceste orașe și trebuie să pregătim, în tot acest interval, oameni care să candideze la poziția de primar, care să candideze la pozițiile de consilier local cu țelul de a deveni în 2019, când încep patru rânduri de alegeri, al doilea partid din România și cu țelul, pentru iarna lui 2020, de a da primul ministru", a afirmat Nicușor Dan.


El a precizat că aceste obiective fac parte din programul pe care îl va propune în momentul depunerii candidaturii pentru șefia USR.
Acesta a adăugat faptul că USR exclude alianțele sau fuziunile cu partidele existente și că își dorește ca partidul să-și păstreze direcția actuală, cu consolidarea zonei urbane, fără a exclude însă zona rurală. 


Comentează știrea

Remus
13 aprilie 2017
Vise taica....

Chiar daca edidenta arata ca avem loaze si alte fapturi de cea mai joasa calitata cu sutele de mii,USR nu va vaea sanse. Pana si cei mai cretini isi dau seama ca asa o adunatura at duce Romania jos ,sub fundul abisului. Nu vor avea voturi suficiente,e clar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7796 secunde