Noua Republică cere demisia lui Ponta

438
Noua Republică cere demisia lui Ponta - nouarepublicalogobuzznews-1344540204.jpg
Reprezentanții formațiunii Noua Republică au vorbit, prin intermediul unui comunicat de presă, despre evenimentele petrecute în ultima perioadă la nivel central, atacând dur deciziile luate de Guvernul Ponta. Membrii partidului proaspăt format consideră că Victor Ponta trebuie să renunțe la funcția de premier, menționând că prezența sa la conducerea Guvernului aduce prejudicii de imagine Românie.
"Noua Republică deplânge situația deplorabilă în care se află Guvernul României și privește cu neîncredere șansele acestei remanieri de a aduce o îmbunătățire reală în exercitarea actului de guvernare. Noua Republică își reia apelul adresat primului ministru Victor Ponta de a demisiona din fruntea Guvernului României. Fiecare zi pe care un plagiator dovedit o petrece la Palatul Victoria aduce pagube inestimabile imaginii României în lume. De asemenea, abuzurile guvernării USL au provocat o degradare profundă a calității sistemului democratic din țara noastră, în fața căreia Europa nu a rămas indiferentă. Crizele politice deosebit de grave provocate de tandemul Ponta-Antonescu au deteriorat considerabil și perspectivele economice ale României pentru următoarea perioadă. Lipsa de reacție a Executivului în fața principalelor probleme cu care se confruntă țara noastră i-a făcut pe mulți să se întrebe oare când va începe și USL-ul să guverneze? Politica de cadre a partidelor actuale se dovedește una falimentară cu fiecare cabinet care se perindă prin Palatul Victoria", se arată în comunicat.
Membrii partidului consideră că sunt obligați, în această situație, să atragă resursele de integritate și profesionalism din societatea românească și să le implice activ în politică.
"A venit momentul unei refondări a clasei politice pornind de la valori precum libertatea, pluralismul politic, munca, responsabilitatea, competiția, dreptatea, cultura memoriei, morala creștină și respectul față de patrimoniul spiritual", spun reprezentanții partidului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3627 secunde