Vasile Blaga:

"Numele partidului după fuziune, ultimul lucru pe care îl vom limpezi"

2236

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, ieri, că de o lună spune că numele viitorului partid care va rezulta din fuziunea cu PNL este ultimul lucru care trebuie limpezit și că "numele partidului poate fi PNL, PDL sau un alt nume".

Blaga a fost întrebat dacă a dat de înțeles în discuțiile cu liberalii că PDL ar fi dispus ca noul partid rezultat din fuziune să se numească PNL, astfel încât liderul liberal Klaus Iohannis să facă declarațiile de la Congresul PNL.

"Am declarat că numele partidului poate fi PNL, PDL sau un alt nume. Eu declar lucrurile astea de o lună de zile, dar este ultimul lucru, important, foarte important pe care îl vom limpezi, până atunci sunt lucruri mult mai importante de făcut", a precizat Vasile Blaga.

El a arătat că nu a dat niciun mandat nimănui.

"Nu am dat niciun mandat nimănui ca să discute lucrurile acestea, pentru că nu puteam să-l dau, nu poate să-l dea nici măcar Consiliul Național de Coordonare, el poate fi dat mandat doar pe fuziuni, poate la Convenția Națională, o vom convoca la un moment dat", a mai precizat Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PDL are un blazon de apărat"
Joi, 26 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Fuziunea PDL-PNL va dura"
Pagina a fost generata in 0.753 secunde