Oamenii din Mangalia ies iar în stradă

621
1
Locuitorii municipiului Man-galia vor participa mâine la un nou miting de protest împotriva societății Callatis Therm și a problemelor cu care municipiul se confruntă de mai bine de două luni.
Evenimentul este program să înceapă la ora 13.00 și să se încheie la 15.00. Acțiunea a primit deja autorizație de desfășurare, document care le permite protestatarilor să își spună oful pe parcursul unei întregi săptămâni.
Potrivit actualului viceprimar al Mangaliei și al directorului economic din cadrul primăriei, Florea Popa, administrația locală și-a achitat de mai bine de o săptămână toate datoriile față de compania de termoficare, însă conducerea acesteia refuză să colaboreze și să repornească furnizarea în regim normal. Din 2007 până în prezent, a explicat Popa, Primăria Mangalia a achitat aproximativ 12 milioane de lei, datorii de subvenție.
În plus, Filimon a precizat că, în urmă cu două zile, a făcut mai multe adrese direcționate către instituțiile statului. Acestea, spune Filimon, sunt menite să ajungă la Președinție, la Cabinetul primului ministru, la Prefectura Constanța și la Protecția Consumatrului, pentru ca organele abilitate să găsească rezolvarea problemelor legate de furnizarea energiei termice existente în oraș.
"În contract se precizează că furnizarea se face în vederea păstrării sănătății publice, ori această firmă nu numai că nu a respectat nicio prevedere din contract, dar a și atentat la sănătatea oamenilor", a declarat Filimon.

Comentează știrea

un cetatean
1 februarie 2012
Unde s-a ajuns, incredibil !!!

ce inseamna acest maine, adica pe 02 februarie?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Conferință de urgență la Mangalia
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Mangalia în FALIMENT
Pagina a fost generata in 0.373 secunde