Palaz îl atenționează pe Mazăre cu privire la distribuirea ajutoarelor comunitare

892
Palaz îl atenționează pe Mazăre cu privire la distribuirea ajutoarelor comunitare - 06b614fc54edf8078721206c586cadb4.jpg
Prefectul Claudiu Palaz a transmis, ieri, o adresă primarului Radu Mazăre prin care îi solicită organizarea cel puțin, a încă unui punct de distribuire a produselor alimentare către persoanele cele mai defavorizate ce beneficiază de ajutoare din stocurile de intervenție comunitare.
"Am aflat de la un post național de televiziune despre cozile disperării care s-au format astăzi (n.r. - ieri) și consider că modalitatea în care s-a desfășurat, și de această dată, acțiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare în municipiul Constanța este deplorabilă și umilitoare pentru cei care fac deja parte dintr-o categorie defavorizată, respectiv pensionari și persoane cu handicap grav și accentuat, neinstituționalizate" a declarat prefectul.
De asemenea, Palaz a menționat că, în luna noiembrie a anului 2010, i-a semnalat președintelui Consiliului Județean Constanța proasta organizare de atunci și i-a cerut să dispună cu "maximă operativitate măsurile care se impun pentru reme-dierea situației". La momentul respectiv, Nicușor Constantinescu a transmis "sec", printr-un comunicat de presă, că răspunzător pentru distribuirea acestor ajutoare către cetățeni este primarul.
Prin această nouă adresă, prefectul dorește să se adreseze "direct lui Radu Mazăre, în speranța că situația va fi remediată cu celeritate spre binele oamenilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde