Parlamentarii nu renunță la pensiile "nesimțite". Încă un vot pentru pensiile speciale

109
Parlamentarii nu renunță la pensiile

Articole recomandate

Pensiile suplimentare pentru parlamentari, cuprinse între 1500 și 4000 de lei sunt tot mai aproape să devină realitate. Proiectul semnat de aleșii puterii a primit undă verde din partea comisiei comune pentru statut, așa că va fi trimis la vot, în plenul camerelor reunite, scrie realitatea.net.



Comisia pentru Statutul senatorilor și deputaților s-a întrunit în secret, iar 7 parlamentari din 8 au votat pentru pensiile speciale, anunță Realitatea Tv. Astfel, procedural, s-a mai făcut un pas către pensiille nesimțite.

Reamintim că proiectul de lege privind pensiile speciale pentru aleși a fost semnat de 255 de parlamentari, iar în urmă cu două săptămâni a intrat în dezbatere parlamentară. Comisia comună privind Statutul deputaților și senatorilor a avut termen două săptămâni pentru întocmirea raportului, potrivit unei decizii a Birourilor permanente reunite.


Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii 96/2006 privind Statutul senatorilor și deputaților trebuie primească în acest termen avizul Consiliului Legislativ și punctul de vedere al Guvernului.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Demisie surpriză
Pagina a fost generata in 0.5868 secunde