Florin Gheorghe:

"Parlamentarii USL de Constanța au uitat promisiunile din campania electorală"

370
1
Deputatul PDL, Florin Gheorghe, a declarat că, ieri, au fost susținute în fața plenului reunit al Parlamentului României, amendamentele la Legea bugetului pe 2013, printre acestea aflându-se și câteva inițiative personale. 


Parlamentarul susține că aceste amen-damente au fost votate în majoritate în cadrul comisiilor de specialitate, fapt ce i-a dat încredere că sumele respective ar putea fi în folosul constănțenilor.

"Obiectivele vizate de mine sunt proiecte de anvergură ale Consiliului Județean și lucrări de reabilitare ale Primăriei Constanța dar, spre regretul meu, colegii mei, parlamentarii USL din Constanța, au votat împotrivă văduvind, astfel, cetățenii județului și municipiului Constanța de rezultatul final al acestor finanțări. Votul lor negativ intră în totală contradicție cu promisiunile făcute în campania electorală din toamnă, când se lăudau că vor aduce finanțări în Constanța pentru proiectele de interes pu-blic. Se pare că au uitat ce au promis odată ce s-au văzut așezați în fotoliile de parlamentari", a declarat Florin Gheorghe.

El a precizat că, pe viitor, așteaptă o mai bună colaborare a tuturor parlamentarilor de Constanța, indiferent de culoarea politică, pentru a susține interesul comunității constănțene.

Parlamentarul constănțean Florin Gheorghe a precizat că a depus în nume personal șapte amendamente și alte șapte în numele pri-marilor din județul Constanța.

"Personal am solicitat 50.000 lei pentru construirea Complexului Sportiv Polivalent Badea Cârțan și alocarea sumei de 500 mii lei pentru Primăria Constanța pentru dotarea cu mobilier urban a străzii Ștefan cel Mare", a spus Florin Gheorghe.

El a mai adăugat că alți bani au fost ceruți pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit pe strada Traian, dar și pentru modernizarea și achitarea restanțelor către furnizori de reprezentanții grădiniței nr.56 din incinta Portului Constanța. Totodată, Gheorghe a mai spus că are în vedere un obiectiv nou de inves-tiții.

"Am cerut alocarea a 300.000 lei pentru Primăria Constanța pentru proiectul de semnalizare rutieră în jurul școlilor și a grădinițelor din municipiul Constanța. De asemenea, am mai solicitat bani pentru Clubul Sportiv școlar nr.1, pentru modernizarea sălii și a terenului de sport, dar și bani pentru modernizarea unor laboratoare școlare la Liceul Ovidius", a mai explicat deputatul Florin Gheorghe.

Pe de altă parte, el a spus că au mai fost depuse încă șapte amendamente făcute la solicitarea primarilor din comunele Poarta Albă, Castelu și Adamclisi care solicită bani pentru diverse obiective importante din localitățile res-pective.

Deputatul Florin Gheorghe se află la primul mandat în Parlamentul României. La alegerile din decembrie, el a candidat din partea PDL în Colegiul 10 din Constanța și a obținut mandatul de deputat la redistribuire.


Comentează știrea

hanibal
7 februarie 2013
cere si nu ti se va da

Potrivit traditiei romanesti,cel care se vede ales parlamentar,trece de la primisiunile facute in perioada alegerilor la declaratiile de intentie,a justificarii.Pe cetatenii care l-au ales pe un parlamentar nu-i intereseaza ce a promis acesta si a cersit in Parlament,ci doar ce a reusit sa faca,sa obtina.Altfel,un parlamentar care nu produce decat promisiuni este la fel cu țânțarul care.pe motiv ca are trompă,a fost angajat să care bușteni.Si el ce sa facă ? S-a asezat pe bustean dar in afara de bâzâit n-a reusit sa faca nimic.Si alegatorii trebuie sa mai stie ca " cine crede tot ce-i spui,este vai de capul lui".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2434 secunde