Parteneriat CJC - Primăria Medgidia. Se vor construi un parc industrial şi un adăpost pentru animale fără stăpân

1015
Parteneriat CJC - Primăria Medgidia. Se vor construi un parc industrial şi un adăpost pentru animale fără stăpân - fondterenurimedgidia22-1643310840.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Judeţean Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară pentru data de 28 ianuarie. Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 50 de proiecte care urmează să fie dezbătute şi apoi votate de către aleşii judeţeni. Unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi este cel privind aprobarea transmiterii unei solicitări Primăriei Municipiului Medgidia pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unor bunuri imobile teren, din domeniul public al UAT Medgidia în domeniul public al UAT judeţul Constanţa.

Concret, după preluare, aceste bunuri imobile vor fi declarate bunuri de uz şi de interes public judeţean şi se vor utiliza în scopul realizării unui parc industrial şi al unui adăpost pentru animale fără stăpân. Unul dintre terenuri are suprafaţa de 75.744 de metri pătraţi, iar celălalt măsoară 150 de hectare.

Doritorii care vor vrea să ajungă la terenul care va fi folosit pentru construirea adăpostului pentru animale fără stăpân vor avea acces din DJ 381. Terenul va fi dotat cu energie electrică, apă, canalizare şi toate celelalte utilităţi necesare.

Parcul industrial va fi construit pe terenul amplasat între municipiul Medgidia şi Valea Dacilor, de-a lungul DJ 381, pe partea stângă de mers către Valea Dacilor.

Interesul ca aceste două proiecte să fie realizate este atât al reprezentanţilor UAT Medgidia, cât şi al celor din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Încă din anul 2016 Medgidia se află într-un continuu proces de dezvoltare economico-industrială, astfel că demararea acestor proiecte ar fi bine venite pentru comunitatea locală, dar şi pentru locuitorii din zonele limitrofe.

„O prioritate este asigurarea unui climat favorabil şi stabil acestor investiţii, dezvoltării economice, dar şi atragerea investitorilor în această zonă pentru expansiunea economică, suplimentarea fondurilor la bugetul local şi crearea cât mai multor locuri de muncă. Un parc industrial este extrem de important pentru oraşul Medgidia, iar acelaşi lucru se poate spune şi despre un adăpost pentru animalele fără stăpân. De cele mai multe ori, câinii vagabonzi devin agresivi şi din această cauză se pot întâmpla multe accidente, cum de altfel s-a şi întâmplat în trecut”, au explicat reprezentanţii administraţiei publice locale din Medgidia.

În ceea ce priveşte adăpostul pentru animale, iniţiativa îi aparţine vicepreşedintelui CJC Constanţa, Petre Enciu, care a explicat pentru „Cuget Liber” că vieţuitoarele aflate în pericol trebuie să fie strânse într-un adăpost special unde să primească îngrijiri medicale de specialitate şi hrană.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8605 secunde