Paul Brânză, candidat oficial la președinția PDL Constanța

862
Paul Brânză, candidat oficial la președinția PDL Constanța - dbb795db64c6ab685cc819262a4c36fc.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalul Paul Brânză și-a depus, ieri, candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța.
"Am fost de dimineață și mi-am depus candidatura la Biroul Permanent Național și a fost validată", a declarat Paul Brânză.
Actual vicepreședinte al Organizației Județene a PDL Constanța și șef al Autorității Navale Române, Paul Brânză și-a făcut publică intenția de a candida pentru funcția de președinte al filialei PDL de la malul mării în urmă cu câteva luni, însă de ieri, totul a devenit oficial.
Sătul de disputele care au loc la PDL Constanța, în caz că va fi ales președinte, democrat-liberalul Paul Brânză are și un plan pentru redresarea situației existente în filiala de la malul mării a partidului.
"Îmi doresc o echipă foarte puternică și împreună să facem treabă în liniște și armonie. Doresc să ajungem în sondajele de pe plan local la un scor foarte bun, care să ne permită să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Totodată, îmi voi da tot interesul pentru ca oamenii să rămână în partid. Sunt convins că cei care ar vrea să plece își vor schimba atitudinea atunci când vor vedea că există o călăuză care se va ocupa și de solicitările lor", a declarat Paul Brânză.
Până acum, pentru șefia PDL Constanța și-a mai depus oficial candidatura actualul președinte interimar, senatorul Mircea Banias.
Alegerile ar putea avea loc la data de 12 martie, la Casa de Cultură din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2881 secunde