Paul Stănescu rămâne în Guvern. Klaus Iohannis nu a semnat decretul de revocare din funcție

158
Paul Stănescu rămâne în Guvern. Klaus Iohannis nu a semnat decretul de revocare din funcție - paulstanescu171016bpstanescupaul-1542721162.jpg
Paul Stănescu rămâne deocamdată vicepremier și ministru al Dezvoltării deși premierul Viorica Dăncilă a propus revocarea lui din funcție. Președintele Klaus Iohannis nu l-a menționat marți pe Paul Stănescu printre cei pe numele cărora a semnat decrete de revocarea din funcție. În locul lui Paul Stănescu, Guvernul PSD-ALDE îl propusese pe Ilan Laufer.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a emis decretul de remaniere guvernamentală, ținând cont de propunerile formulate de PSD.

"Am emis decretul de remaniere, ținând cont de propunerile formulate. Așadar, se revocă din funcția de membru al Guvernului miniștrii Vasilescu, Andrușcă, Ivașcu, Cojocaru și Bran. Se ia act de demisia ministrului Fifor. Și se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: domnul Leș, ministrul Apărării, domnul Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Bădălău, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, domnul Matei, ministrul Tineretului și Sportului. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite și vor fi refuzate", a declarat președintele Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5455 secunde