PDL Constanța își alege, sâmbătă, liderul de la municipiu

402
7
PDL Constanța își alege, sâmbătă, liderul de la municipiu - pdl-1380640564.jpg

Articole de la același autor

Procesul de reorganizare în cadrul PDL Constanța va lua sfârșit după ce democrat-liberalii constănțeni își vor alege și liderul la Organizația Municipală a PDL Constanța.

Potrivit președintelui interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, fostul deputat Constantin Chirilă, alegerile pentru Biroul Local Municipal Constanța vor avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 10.00, în sala mare a Casei de Cultură din Constanța.

Pentru funcția de președinte, singurul candidat este Constantin Chirilă, care a asigurat și interimatul până la acest moment.

"Aveam statut, acum a fost aprobat și Regulamentul de Organizare Teritorial la nivel național, astfel că putem organiza alegerile la organizația municipală. În urma acestui scrutin, sperăm să intrăm în linie dreaptă, așa cum s-a întâmplat la organizația de femei și la tineret, pentru a se scăpa de starea de provizorat care există în acest moment la Organizația Municipală Constanța", a spus Constantin Chirilă.

Fostul deputat Constantin Chirilă se află la conducerea interimară a Organizației Municipale Constanța încă de anul trecut, după ce fosta sa colegă, pe atunci deputat, dar și președinte al Organizației Municipale, Maria Stavrositu, a părăsit partidul. În același timp cu plecarea Mariei Stavrositu din partid, alți aproximativ 100 de membri ai Organizației Municipale a PDL Constanța s-au aliat aspirațiilor sale și au părăsit organizația constănțeană.

Cu toate acestea, președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, a transmis foștilor colegi, care se arătau "îngrijorați" de soarta partidului că acesta a crescut de când au plecat ei, iar în prezent este foarte puternic.

"PDL e foarte puternic și o să aibă un cuvânt greu de spus în politica constănțeană. Iar colegilor care au crescut în acest partid și care au plecat în alte părți, le transmitem că suntem bine. Am crescut, de când au plecat ei", a spus fostul deputat Constantin Chirilă.

Mai mult, el s-a arătat optimist de fiecare dată, atunci când a fost vorba de PDL, și a susținut că partidul va crește.

"Eu cred că trebuie să creștem și nu să importăm soluții. Am schimbat tactica, așa că nu acceptăm provocări ieftine, pentru a face apoi deliciul celor care stau și comentează dincolo de gard. PDL va face opoziție, nu circ", a mai transmis Chirilă.

Alegerile la PDL Constanța au mai fost stabilite de câteva ori, însă, de fiecare dată a intervenit câte ceva și au fost amânate.

La alegerile care vor avea loc sâmbătă, sunt așteptați 500 de delegați.

Comentează știrea

Votant pdl
2 octombrie 2013
Candidati

Altu n-aveti ??? Uitati-va la guvernul alternativa al PDL si luati model !

gheorghe
2 octombrie 2013
SUBIECT PENTRU OPOZITIE

Daca Mazare este plecat poate nu dau drumul la caldura .Sa termin cu restanta la intretinere de anul trecut .Totusi dece avem tarif dublu la intretinere fata de Bucuresti ????????? Un ONG sa ne cheme sa iesim in strada !!!!Mai lasati ROSIA MONTANA !

Miruna
2 octombrie 2013
nimeni nu cracneste in fatza imperatorului si sultanului inclusiv pdl pe care nu i am mai votat deloc ca pe toate partidele inca din 2008,pt ca pdl si opozitia locala sunt o minciuna, un presh sub picioarelerele imperatorului regelui

nimeni nu cracneste in fatza imperatorului si sultanului inclusiv pdl pe care nu i am mai votat deloc, ca pe toate partidele de altfel, inca din 2008,pt ca pdl si opozitia locala sunt o minciuna, un presh sub picioarelerele imperatorului regelui soare al kustengeului5. Proiect de hotărâre privind aprobarea privind aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal–Construire imobil P+1E hipermagazin, amenajare parcare auto, stand fast food, racord stradal accese parcare, totem publicitar și soluție trafic intersecția bd. Aurel Vlaicu și strada Câmpinei, bd. Aurel Vlaicu nr. 28, 30, 36, 52, teren studiat în suprafață de 32.000 mp, proprietatea S.C. TAR DECIROM S.A., S.C. UTILNAVOREP S.A., persoane fizice și juridice și proprietate publică ; inițiator: primar Radu Ștefan Mazăre 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal privind modificarea HCLM nr. 137/2009 privind modificarea HCLM nr. 285/2005 privind modificarea HCLM nr. 142/2001 pentru modificarea HCLM nr. 396/2000privind aprobarea PUD – CENTRU de AGREMENT, CULTURĂ și COMERȚ (MALL),pentru extindere centru comercial existent ,,CITY PARK MALL OF CONSTANȚA" teren în suprafață de 56.163 mp conform acte și 56145,71 mp conform măsurători, proprietate SC EVEREST INVESTIȚII și CONSULTANȚĂ SRL. inițiator: primar Radu Ștefan Mazăre

Hanibal
2 octombrie 2013
alegem,dar pe cine?

Faptul ca exista un singur candidat , si acela provenit din conducerea organizatiei judetene , denota ca in organizatia muncipala este ceva in neregula.Fie ca este vorba de lipsa de interes,fie ca este vorba de lipsa unor membrii capabili, faptul ca nimeni dintre cei care au activat in organizatia muncipala nu s-a inscris sa candideze,este o dovada ca in PDL Constanta nu exista democratie.Dl Chirila va avea mari probleme.Sa nu se bucure ca este inca valabil principiul comunist ca partidul se intareste prin curatirea randurilor sale.Nu cei plecati,cei ramasi vor crea probleme. Acestia sunt de mai multe categorii.Cei indiferenti,carora nu le pasa cine conduce organizatia, cei interesati sa se afle in treaba pentru a fi invitati la diferite mese tovarasesti,si cei efectiv daunatori,care in afara de veleitati de mari si devotati pedelisti n-au facut niciodata nimic pentru buna organizare si desfasurare a activitatii organizatiei.In final,dl Chirila se va vedea capturat de catre oportunistii existenti in organizatie,sau va trebui sa-si aduca oameni de la judet care vor fi sabotati.Pana la urma, problema nu este la municipiu,ci la judet.Cei care au condus organizatia judeteana au ignorat total,ba chiar au sabotat organizatia municipala.Degeaba mentioneaza dl Chirila statutul si regulamentul.Aceste doua documente n-au fost respectate niciodata.Toata hotararile importante s-au luat ij culise de catre cei care au platit mai mult.Dl Chirila are o singura sansa.Sa faca un tabel cu cei care au avut functii de conducere in organizatia muncipala si sa le analizeze activitatea pas cu pas, si sa nu le permita accesul la functiile de conducere.Dar asta nu depinde de dansul ci de cei care vor vota sambata.

veta
2 octombrie 2013
pentru hanibal

draga Hanibal, Chirila nu are nici o sansa. Si nici pdl-ul .el, pentru ca lumea informata spuneca e un oprtunist corupt si lacom,implicat in evaziunea de cereale , alcool si petrol pe care a pastorit-o cat a fost deputat impreuna cu partenerul sau Cristi Radu, actualul primar de Mangalia (el nu are culoare politica- doar interese de a pune mana pe cat mai muti bani ) a acivat in agricultura unde, taran cum e ar fi putut face ceva - dar n-a facut. Cu minciuni si hotie poti doar sa furi, nu sa construiesti. si mai are si arici la buzunar, spre deosebire de tigan, care baga mana in buzunar cand e de cumparat voturi!

Hanibal
2 octombrie 2013
pentru nr.5

Stimata Veta,nu obisnuiesc sa intru in dialog cu colegii comentatori,insa de data asta fac o exceptie.Sunt de acord cu ce ai scris,si eu gandesc la fel.Am vrut doar sa fiu ceva mai bland.Chirila va fi totusi ales, avand "calitatile" de mai sus si sprijinului dat de Parpanghel.

Dan
4 octombrie 2013
frectie

Frectie la picior de lemn.Opozitie in cta nu exista.Atata timp cat pun botul la frimiturile regelui momo sunt egali cu zero. opozitie politica cta=0 presa de opozitie cta=0.Rugativa sa se plictiseasca momo de primarie si sa se pensioneze,altfel nu aveti nici o scapare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4971 secunde