Pe Kovesi nu o pun vicepreședinte la PSD, să stea liniștiți liberalii

178
1
Pe Kovesi nu o pun vicepreședinte la PSD, să stea liniștiți liberalii - ponta-1364813243.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că respectă punctul de vedere al liderului PNL Crin Antonescu privind opoziția acestuia față de eventuala numire a Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA, el arătând că liberalii pot să stea liniștiți, întrucât nu o va numi vicepreședinte la PSD.


"Eu am văzut punctul de vedere, îl respect. În același timp, eu o să fiu totdeauna solidar cu colegii liberali și când vor lua ei decizii controversate. Eu i-am sprijinit când i-au luat pe domnii Frunzăverde și Stănișoară, care au fost mult mai apropiați de domnul Traian Băsescu decât Kovesi. Iar eu Kovesi nu o pun vicepreședinte la PSD. Să stea liniștiți liberalii pe tema asta", a spus Ponta.


Potrivit Mediafax, el a arătat că are responsabilitatea guvernării țării până când Antonescu va deveni președinte al României și că în politică e important să îți asumi și decizii, să răspundă pentru ele și e important să faci, nu să vorbești.
"Eu sunt solidar cu ei, îi susțin. Am responsabilitatea guvernării țării până la anul când domnul Antonescu va deveni președinte și trebuie să aibă o țară pe care să o conducă. În politică e important să îți asumi și decizii, e important să și răspunzi pentru ceea ce faci și e important să faci, nu să vorbești", a adăugat Ponta.
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că, în eventualitatea în care premierul Victor Ponta, din postura de ministru interimar al Justiției, o va desemna pe Codruța Kovesi la șefia DNA, el se va opune.


Comentează știrea

Sorin
1 aprilie 2013
???

Pai asa ne fu vorba mai,Ponta? Chiar nu vezi ca romanilor care te-au facut sa fii acolo sus nu le convine sa se perpetueze prezenta fiintelor care au facut rau tarii ? Cred ca poate Kovesi e singurul procurer la ea ,in asociatia ei de locatari dar nu si in tara.Chiar s-au terminat oamenii apti sa fie promovati de tine sau ai porunci si tu esti obedient ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4834 secunde