Pedelistele constănțene dau startul pregătirilor pentru alegerile interne

2474

Articole de la același autor

Democrat liberalele de la malul mării se reunesc, sâmbătă dimineață, la Eforie, pentru a discuta despre proximul scrutin intern. Conform explicațiilor liderului județean al PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, reuniunea de sâmbătă a fost convocată de președintele Organizației Județene de Femei, Elena Buhaiev, cea care ocupă această funcție din 2008, ulterior demisiei Doinei Băsescu.
Banias a precizat că întâlnirea este oportună având în vedere faptul că "un astfel de eveniment nu a mai avut loc de destul de multă vreme", dar și pentru că se impune un soi de "pregătire a te-renului" pentru alegerile interne. Din acest punct de vedere, liderul pedelist a menționat că este foarte probabil ca în cadrul ședinței de luni a Biroului Permanent Național să fie decis și calendarul alegerilor din PDL Constanța, alte organizații din țară trecând deja de momentul scrutinului intern, după deblocarea alegerilor din PDL din această toamnă.
Întrebat dacă actualul președinte al femeilor din PDL Constanța, Elena Buhaiev, va candida pentru un nou mandat, Banias a declarat că nu are cunoștință despre o astfel de intenție, dar că dacă Buhaiev va dori un nou mandat, o va susține fără îndoială.
Nu în ultimul rând, Mircea Banias a afirmat și că tot sâmbătă se vor reuni și pedeliștii de vârsta a treia, ei fiind, de asemenea, nevoiți să se mobilizeze pentru alegeri, funcția de președinte al acestei organizații fiind, în acest moment, vacantă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7859 secunde