Zeci de oficialități, rude și sute de constănțeni au condus-o pe Elena Băsescu pe ultimul drum

2828
Zeci de oficialități, rude și sute de constănțeni au condus-o pe Elena Băsescu pe ultimul drum - 8f962791efa42e7995622edee61c69d3.jpg

Articole de la același autor

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de persoane s-au adunat în curtea Bisericii "Sfântul Ierarh Nicolae" din Constanța, cunoscută sub numele de "Catedrala Navigatorilor", unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei președintelui, Elena Băsescu.
O serie de demnitari și lideri politici centrali, dar și locali, au fost alături de familia Băsescu în aceste momente dificile. La slujba de înmormântare au participat premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, precum și fostul ministru al MAI, Vasile Blaga, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, și vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur. Nu au lipsit nici Altețele Regale Prințul Paul de România și Prințesa Lia.
Alături de aceștia au fost și prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, senatorul Mircea Banias, deputații Aledin Amet și Maria Stavrositu, șeful cultului musulman din România, Muurat Iusuf, dar și președintele CCINA, Mihai Daraban, directorul Registrului Auto Român (RAR) Constanța, Tudorel Calapod, și șeful Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcții, Gigi Chiru.
În jurul orei 12.00, impresionantul cortegiu funerar s-a îndreptat spre Cimitirul Central, sicriul Elenei Băsescu urmând să fie depus lângă cel al soțului său, Dumitru.
Mama șefului statului s-a stins din viață luni după-amiază, în jurul orei 14, în apartamentul său de pe strada Arcului, din Constanța. Ea avea probleme grave de sănătate și chiar a suferit o intervenție chirurgicală la sân, la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu", în 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde