Persoanele care nu se pot deplasa la secţiile de votare pot vota prin urna mobilă

279
Persoanele care nu se pot deplasa la secţiile de votare pot vota prin urna mobilă - urnamobila-1607105985.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, şi de această dată la alegerile parlamentare va exista o urnă mobilă pentru persoanele care nu se pot deplasa la secţiile de votare.

Duminică, 6 decembrie, se va permite deplasarea cu o urnă specială pe raza teritorială a localității, a echipelor formate din membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, însoțite de persoane acreditate și personal de pază, în vederea exercitării dreptului de vot de către alegătorii care nu se pot prezenta la secțiile de votare.

Persoanele care sunt izolate sau carantinate la domiciliu, își pot exercita dreptul de vot prin intermediul urnei speciale, în temeiul deciziilor BEC.

În cazul în care o persoană este carantinată sau izolată la domiciliu și are toate documentele necesare pentru a justifica regimul impus de DSP Constanța, dar și cererea pentru exercitarea dreptului de vot prin urna specială, actele trebuiau depuse, de către oricine, în numele său, la secția de votare la care este arondat imobilul în care este izolată/carantinată, pe data de 5 decembrie în intervalul orar 18:00 – 20:00. A doua variantă, în acest caz, este să trimită toate documentele, la fel, printr-un intermediar, la sediul BEJ sau pe adresa de e-mail [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5984 secunde