Piața agroalimentară modernă la Năvodari

225
Viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat, astăzi, la Călărași, contractul de finanțare pentru proiectul european "Centru Transfrontalier de afaceri pentru dezvoltarea turismului și a activităților conexe - Piața Agroalimentară de pește (Năvodari, România – Dobrich, Bulgaria). Contractul face parte din Programul Operațional de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria -2007 - 2013. 

Proiectul are în vedere construirea în zona din proximitatea Canalului Poarta Albă – Midia- Năvodari a unui Centru Transfrontalier de Afaceri care va cuprinde ca principală componentă funcțională o piață agroalimentară de pește.

"Construcția va fi deosebit de interesantă. Ea va avea forma unui pește în secțiune și, pe lângă piața de pește, va cuprinde o expoziție - muzeu al peștelui, precum și un restaurant cu specific pescăresc", a spus viceprimarul Florin Chelaru.

El a precizat că proiectul a fost depus de reprezentanții orașului Năvodari, în parteneriat cu Institutul EUREKA din Dobrich.

Potrivit documentelor, valoarea proiectului este de 1.469.161,14 euro, cofinanțarea ce revine orașului Năvodari fiind de 2,18%.

Întregul amplasament, inclusiv locuri de parcare va avea 4.110 metri pătrați. Lucrările de construcții vor începe în aproximativ trei luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3051 secunde