Sorin Andrei, liderul liberalilor din Mangalia clarifică:

"PNL Mangalia nu va deveni în niciun caz anexa PSD"

999
Liderul liberalilor din Mangalia, Sorin Andrei, a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că pașii următori în eventuala desemnare a unui membru din partea PNL Mangalia pentru ocuparea funcției de viceprimar depind de discuțiile purtate la nivel central între PNL și PSD.
Președintele PNL Mangalia a mai arătat că formațiunea nu așteptă garanții de la primarul Mihai Claudiu Tusac, ci din partea conducerii centrale a PSD. Sorin Andrei a adăugat că PNL Mangalia va face pasul următor doar în condițiile în care, de la nivel central, social-democrații se vor implica în rezolvarea blocajului de la nivel local și vor accepta punctul de vedere al liberalilor mangalioți astfel încât aceștia să își asume răspunderea clară pe anumite segmente ale administrației locale.
"Nu facem nici un fel de alianță cu Tusac și nici nu negociem cu Tusac. Este vorba doar despre o înțelege punctuală pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Și nu înseamnă că de mâine suntem tovarăși cu PSD. În niciun caz, PNL Mangalia nu va deveni anexa PSD", a mai spus hotărât el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5253 secunde