Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini. Nimeni nu a reușit să rezolve problema câinilor

166
1
Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini. Nimeni nu a reușit să rezolve problema câinilor - ponta1-1378134631.jpg
Premierul Victor Ponta a a precizat, astăzi, că i se pare cumplit ca un copil de patru ani să fie omorât de câini în Capitală, el arătând că problema câinilor comunitari este una extrem de serioasă și că nimeni nu a reușit să o rezolve cu adevărat în 20 de ani.

"Am văzut această tragedie. Mi se pare un lucuru cumplit. Sunt convins că la nivelul Primăriei Capitalei și al primăriilor de sector o să se discute", a spus Ponta.

El a spus că problema câinilor comunitari reprezintă o mare problemă și că autoritățile locale trebuie sprijinite pentru a găsi soluții eficiente.

"Bineînțeles că reprezintă o mare problemă. Trebuie sprijnite autoritățile locale pentru soluții eficiente. Din păcate, în 20 de ani nu a reușit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă. E o problemă extrem de serioasă. Nimeni nu a reușit să găsească o soluție eficientă. Oricine vine cu o soluție are tot sprijinul nostru", a spus Ponta.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de șase ani, a fost mușcat de un picior, dar a reușit să fugă și să-și anunțe bunica, au declarat oficiali din Poliția Capitalei.


Comentează știrea

noni
2 septembrie 2013
destul

Se discuta de 20 de ani problema, degeaba, ne-am saturat, acum copilul acesta, acum cativa ani fetita de la Agigea, cand scapam de ghioarle ?? Ce o fi simtit copilasul acela in timp ce era sfasiat de caini ? Ne pot argumenta iubitorii de javre logica acestor tragedii ???Tot niste distrusi au avut grija si de acestia, i-au inconjurat cu dragoste si vorbe dulci i-au hranit si sigur i-au aparat de hingheri si oameni fara suflet, ca mine, ca parintii copilului decedat, etc. Nenorociti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6074 secunde