Prefectul Claudiu Palaz:

"Ponta se dă de ceasul morții pentru că am slăbit puterea mafiotă Mazăre-Constantinescu"

1045
3
Claudiu Palaz a emis, ieri, un comunicat de presă în care vorbește despre intențiile liderului PSD, Victor Ponta, de a propune demiterea prefectului județului Constanța.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu îl atenționează pe liderul social-democrat să fie mai atent la persoane pe care le sprijină, făcând referire la primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac.

"Se pare că Victor Ponta a făcut o obsesie din a cere demisia pre-fectului de Constanța. Dacă a văzut că în ceea ce privește gestionarea deszăpezirii nu a găsit argumente viabile, acum se leagă de situația de la Mangalia, unde primarul incompatibil Tusac a revenit temporar în funcție ca urmare a suspendării efectelor Ordinului prefec-tului 773/14.11.2011 de către Judecătoria Buzău, într-un proces care este încă în derulare. Ca jurist, sunt dezamăgit că deve-nind politician procurorul Ponta nu mai stăpânește legea și nu face diferența între o decizie de suspendare și una de anulare a unui act administrativ, între o pronunțare a instanței și o decizie definitivă și irevocabilă. Ca să înțeleagă și președintele PSD, procesul cu Tusac este încă pe rol, instanța a dispus doar suspendarea efectelor ordinului, decizia nu este definitivă și irevocabilă, iar ordinul pe care l-am emis nu este anulat. În plus, Ponta ar trebui să reflecteze de două ori înainte de a-l mângâia pe creștet pe Tusac și să se informeze înainte de a adopta o astfel de poziție în legătură cu starea reală de fapt. Nu numai că patru instituții l-au găsit incompatibil cu funcția de primar, și mă refer aici la Corpul de Control al Guvernului, la Curtea de Apel Constanța, Agenția Națională de Integritate și Instituția Prefectului, ci chiar Tusac a pierdut procesul pe care l-a intentat Agenției Naționale de Integritate, pentru că a constatat starea lui de incompatibilitate", afirmă Palaz.

Palaz, spune că, din punctul său de vedere, motivul pentru care Ponta este așa de înverșunat este faptul că prefectul a slăbit mult puterea mafiotă Mazăre-Constantinescu.

"Ce să înțelegem? Că juristul Ponta urmează legea doar parțial? Dacă da, este chiar îngrijorător. Eu sunt un jurist și un prefect ce respectă legea în integralitatea ei și tocmai de aceea se dă Ponta de ceasul morții când aude de mine, pentru că prezența mea ca prefect al județului Constanța a slăbit mult puterea mafiotă Mazăre-Constan-tinescu", declară prefectul în încheierea comunicatului. 

Comentează știrea

iosif
29 februarie 2012
machidoni niciodata

De maturat o sa te mature sigur chiar daca mai tirziu ,dar voi chiar nu intelegeti caci chiar daca constantenii sint de acord ca Mazare si Constantinescu sint mafioti niciodata nu or sa aleaga machidoni in conducerea oarasului ptr ca sint uriti de toata lumea,numai cind deschizi vorba undeva si cade o ploaie de injuraturi la adresa hotiei lor.Toti sint constienti ca daca s-ar intimpla asta Constanta va fi impartita intre clanurile machidonesti.

ioana
7 martie 2012
palaz

Mai mare mafiot ca palaz nu s-a nascut in judetul Constanta

Nemo
19 mai 2012
palaz

Sa nu va fie cu suparare, va comunic din capul locului ca ce au facut CONSTANTINESCU si MAZARE pentru Municipiu si Judetil Constanta, nu au mai facut altii, ma refer la perioada postrevolutionara. Vom trai si vom vedea ca cei multi vor hotara. Mi-ar fi rusine sa votez pe alti candidati in afara celor de la USL. Cu cei care au facut pentru acest judet ar fi pacat sa apara capusile PD-L sau alte soiuri de profitori.

Răspuns la: palaz
Adăugat de : ioana, 7 martie 2012
Mai mare mafiot ca palaz nu s-a nascut in judetul Constanta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2422 secunde