Port turistic la Cernavodă

991
Port turistic la Cernavodă - 17ca79437da133b6efd82b9da5acf21a.jpg
Consilierii locali de la Cernavodă au luat în discuție, ieri, două pro-iecte de hotărâri importante pentru dezvoltarea orașului. Concret, este vorba despre aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru realizarea proiectului "Port turistic Cernavodă" și aprobarea Studiului de fezabilitate pentru "Reabilitarea spațiului urban dezvoltat pe axa Primărie - Stadion cu includerea parcului central și a spațiilor comerciale amplasate adiacent".
Portul turistic Cernavodă este un proiect de dezvoltare locală de maximă importanță pentru orașul Cernavodă, ce va duce la relansa-rea economică și socială prin dezvoltarea activităților turistice în zonă. Prin amplasamentul și infrastructura existentă, portul va oferi un potențial ridicat de valorificare a turismului nautic, activități sportive și de agrement. Primarul orașului Cernavodă, Mariana Mircea, susține că intenționează ca Portul de la Cernavodă să devină o destinație importantă pentru navele de agrement care navigă de-a lungul Dunării spre litoralului românesc.
Cel de-al doilea proiect care prevede reabilitarea spațiului urban dezvoltat pe axa Primărie – Stadion, cu includerea parcului central și a spațiilor comerciale amplasate adiacent, urmărește realizarea unui spațiu urban polivalent, reprezentativ pentru Cernavodă, care să reflecte spiritul locului și în care să se găsească puncte de interes care să atragă cetățenii în activități socio-culturale și de relaxare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6565 secunde