Concurs "Pot fi pregătit de candidatură la prezidențiale în 2014"

248
1

Articole de la același autor

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, ieri, că poate fi pregătit pentru candidatura la Președinție în anul 2014.
Întrebat dacă, în ipoteza în care președintele Traian Băsescu va fi demis la referendumul din 29 iulie, el va candida la alegerile prezidențiale anticipate din acest an, Ungureanu a răspuns că despre acest lucru va vorbi în 30 iulie.
"Pot fi pregătit pentru candidatură în 2014", a mai spus fostul premier, precizând că îi mai trebuie experiență politică.
"Sunt foarte conștient de ceea ce poate să însemne prezența în mediul public al unui administrator care are experiență de 12 ani și în țară și în exterior și peste 20 de ani de profesorat. Nu este ușor să ieși din bibliotecă și să treci în stradă", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Comentează știrea

gina
20 iulie 2012
pt ungureanu

Sigur ,speranta moare ultima Ma intreb si eu ,ce sanse ar avea un individ (oricat de pregatit ar fi el ) cand este huiduit in propriul lui oras (Iasi ) au in orasul simbol Timisoara ? Ii transmit d-lui Ungureanu : DACA IASUL NU TE-A VRUT CONSTANTENII NICI ATAT!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8176 secunde