Consiliul Local Medgidia a dezbătut regulamentul serviciului de închiriere autovehicule

295
Locuitorii orașului Medgidia au participat, miercuri seara, alături de reprezentanții administrației publice, la o dezbatere publică ce a avut ca temă proiectul privind regulamentul activității serviciului de închiriere autovehicule cu / fără conducător pe raza municipiului Medgidia.
Transportul în regim de închiriere este serviciul de transport public de persoane, executat cu un autoturism cu sau fără conducător auto, pus la dispoziția clientului pe bază de contract pentru efectuarea serviciului, tarifat pe oră sau pe zi, cu plata anticipată a prestației contractate, pe bază de documente fiscale.
"Transportul în regim de închiriere se realizează pe orice traseu, la cererea expresă a clientului, cu obligația revenirii autovehiculului în localitatea de autorizare, după efectuarea transportului, conform contractului", a precizat edilul Marian Iordache.
El a spus că acest serviciu poate fi executat numai de către transportatorii autorizați, în baza contractelor de atribuire în gestiune delegată a acestor servicii. Potrivit legislației, Consiliul Local este obligat să organizeze, să reglementeze, să coordoneze și să controleze prestarea serviciului de transport persoane în regim de închirieri autoturisme, pe raza administrativ-teritorială a acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.2341 secunde