Contractul Primăriei Mangalia cu Callatis Therm va fi verificat de o comisie specială

372
1

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia s-au întrunit, ieri, într-o ședință de îndată, convocată de primarul municipiului, Cristian Radu, pentru dezbaterea mai multor proiecte de hotărâre prioritare pentru oraș. Primul document discutat s-a referit la rezilierea contractului cu Callatis Therm. Edilul Mangaliei i-a informat pe consilierii municipali despre întâlnirea din aceeași zi pe care a avut-o cu președinții asociațiilor de proprietari.
"Le-am transmis că doar asociațiile pot decide, prin votul majorității, asupra rezilierii contractului cu Callatis Therm. Oricum, această firmă nu a respectat multe dintre prevederile contractului. De aceea, este nevoie de o comisie a CL care să stabilească exact și transparent tot adevărul în această cauză", a declarat primarul Mangaliei, în ședința CL.
Toți cei 13 consilieri prezenți au votat în unanimitate înființarea comisiei respective. Radu a adăugat că se fac eforturi ca, până la venirea sezonului rece, să se facă alimentare cu gaze la fiecare punct termic din Mangalia, astfel încât să se asigure apă caldă și căldură la un preț mai mic decât în prezent.
În aceeași ședință a CL, s-a votat achiziționarea unor servicii de asistență juridică privind realizarea unui audit asupra contractului 4450/2003 încheiat cu Rominservices Therm SA.

Comentează știrea

Mangalia on line
20 iulie 2012
INTREBARE???

NU VAD ROSTUL COMISIEI ATATA TIMP CAT ERA APROBAT AUDITUL CARE CE VA GASI?! PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL MANGALIA NU SI-AU FACUT DATORIA....Nu au majorat pretul giga in concordanta cu hotararea ANRSC si a pretului la combustibil, precum si intarzierile in plata a ajutorului de caldura...Urmare....FILIMON, PALAZ, IORGUS, etc. ARESTATI!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : MANGALIA - ultima încleștare!
Pagina a fost generata in 0.4105 secunde