Predoiu: PNL cere PSD să renunțe la modificarea masivă a legilor penale

87
1
Predoiu: PNL cere PSD să renunțe la modificarea masivă a legilor penale - predoiu-1434370773.jpg

Articole de la același autor

PNL cere PSD să renunțe la planul său de desființare a justiției independente, și anume, la modificarea masivă a legilor penale, a declarat prim-vicepreședintele liberal Cătălin Predoiu, într-o conferință de presă. 

"Un pas important în planul PSD pentru anihilarea justiției și combaterii corupției este modificarea masivă, împotriva independenței justiției, a legilor penale. Cele 22 de modificări propuse de PSD nu au alt scop decât să oprească reformele pornite în justiție și lupta anticorupție. Nu întâmplător este faptul că astăzi CSM a emis un aviz negativ cu privire la toate cele 22 de modificări. Față de această poziție a CSM, reiterăm cerința către PSD și coaliția majoritară să oprească modificarea legilor penale (...), să oprească orice efort care vizează slăbirea independenței justiției", a declarat prim-vicepreședintele PNL, citat de Agerpres.

Predoiu a adăugat că "aceste modificări propuse de PSD sunt în contradicție și cu Mecanismul de Cooperare și Verificare pe justiție".

Comentează știrea

rodica
15 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7169 secunde