Prefectura Constanța a pierdut procesul ce viza anularea programului „Bebe Trusou”

10124
Prefectura Constanța a pierdut procesul ce viza anularea programului „Bebe Trusou” - rasauteanu-bebe-trusou-1700229855.jpg

Articole de la același autor

Programul „Bebe Trusou” iniţiat de liderul consilierilor locali PSD din Constanţa, Costin Răsăuţeanu, este foarte aproape de a fi aplicat. Prefectul Judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a încercat să anuleze punerea în aplicare a acestuit proiect printr-o acţiune formulată în instanţă, însă nu a avut câştig de cauză.

„S-a făcut dreptate pentru nou-născuții din orașul nostru. Instanța și-a spus cuvântul în această etapă! Programul Bebe Trusou inițiat de mine și colegii mei consilieri PSD trebuie să fie aplicat pentru că este perfect legal! Părinții trebuie să primească cei 2.000 de lei la nașterea copilului.

Instanţa a respins ca nefondată acţiunea formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Constanţa în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanţa, având ca obiect anularea H.C.L.M. Constanţa nr. 37/31.01.2023. Am spus de la bun început că este o acțiune făcută din rea voință, superficială și în afara legii. Bătaia de joc la adresa familiilor tinere trebuie să înceteze! Din păcate, s-au pierdut luni de zile din cauza unor abuzuri făcute de persoane care conduc vremelnic instituții importante și care ar fi trebuit să vegheze la respectarea legii.

Ce încredere să mai avem noi, constănțenii, în astfel de oameni care ar fi trebuit să aplice și să apere drepturile oamenilor prin aplicarea corectă a legii?”, a transmis Costin Răsăuţeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4323 secunde